Εδώ θα παντρευτεί ο Στέφανος Κασσελάκης: Ο εξωτικός Βοτανικός Κήπος Χανίων, των αισθήσεων με φρουτόδεντρα, βότανα & μπαχαρικά – Μία «περιπλάνηση» ψυχής (φωτό & βίντεο)

Ο Πρόεδρος της Αντιπολίτευσης θα παντρευτεί στον Βοτανικό κήπο Κρήτης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύεται για δεύτερη φορά τον καλό του, τον Τάιλερ Μακμπέθ, τέλος Αυγούστου, στα Χανιά και θα κάνει 4ήμερο γλέντι.

Σύμφωνα με τον θείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που μίλησε στην εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» και υπογράμμισε αναφερόμενος στον γάμο: «Ο χώρος απέχει 14 χλμ. από τα Χανιά, είναι χώρος μέσα στην φύση και εκεί θα γίνει τραπέζι του στενού οικογενειακού κύκλου και φίλων με επισκέψεις σε βουνό και θάλασσα για να καλύψουμε όλα τα γούστα».

6211735

«Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το γεγονός, ετοιμάζονται οι συγγενείς, σκέφτονται τι δώρο να κάνουν. Πολλοί έρχονται ακάλεστοι, και έτσι γίνεται στο χωριό μας» συμπλήρωσε ο Γιάννης Κασσελάκης.


«Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα αλλά και γεύματα βασισμένα στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Δεν έχει έρθει ακόμα το προσκλητήριο σε μένα αλλά θα είμαι παρών. Είστε καλεσμένοι και εσείς, θα χαρούμε να σας δούμε» υπογράμμισε κλείνοντας ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη.

Το μέρος, λοιπόν, που θα γίνει ο γάμος του προέδρου της Αντιπολίτευσης είναι ο Βοτανικός Κήπος Χανίων.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Χαμογελαστοί συμμετείχαν στο έθιμο των μπότηδων στην Κέρκυρα – Τα «έσπασαν» όλα! (φωτό)

Ο Βοτανικός Κήπος δεν είναι ένα απλό αξιοθέατο. Είναι ένας χώρος των αισθήσεων, μια περιπλάνηση της ψυχής σε συναισθήματα λησμονημένα.

Ο Βοτανικός Κήπος προσφέρει την ανεπανάληπτη ευκαιρία στους επισκέπτες του να γνωρίσουν φρουτόδεντρα, βότανα, μπαχαρικά, φαρμακευτικά και καλλωπιστικά φυτά απ’ όλο τον κόσμο, να περιηγηθούν στον θαυμαστό κόσμο της Φύσης και να δουν από κοντά τα ζώα που κατοικούν σ' αυτόν.

Ωστόσο, ο Κήπος δεν είναι ένα απλό αξιοθέατο με ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν απευθύνεται μόνο σ' αυτούς που αγαπούν τη Φύση.

Διαβάστε ακόμα: Στέφανος Κασσελάκης - Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους - 4ήμερο γλέντι στα Χανιά (βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ