12 φορέματα που θα σε βάλουν λίγο νωρίτερα σε κλίμα Χριστουγέννων!

Αν πρέπει να σου απαντήσω με το χέρι στην καρδιά για το πότε διαλέγω το φόρεμα που θα φορέσω τη βραδιά των Χριστουγέννων θα σου πω με ειλικρίνεια, είκοσι λεπτά πριν φύγω από το σπίτι για το ρεβεγιόν. 

Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο αλλά και τη διάθεση να μπαινοβγαίνω στα μαγαζιά λίγες μέρες πριν, να δοκιμάζω φορέματα για να βρω το ένα και μοναδικό για το βράδυ των Χριστουγέννων και να καταλήγω με τρία διαφορετικά που τελικά δεν φοράω.

Ζηλεύω όμως κάθε γυναίκα που ονειρεύεται κάθε χρόνο το τέλειο φόρεμα που θα τη μετατρέψει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Και έχει το μεράκι και την όρεξη να οργανώσει το look της στην εντέλεια και να δώσει προσοχή ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Από το φόρεμα μέχρι τα παπούτσια και από τη σκιά των ματιών μέχρι το αξεσουάρ για τα μαλλιά που θα χρησιμοποιήσει.

Το πιο σημαντικό είναι να βρεις ένα φόρεμα που ταιριάζει στο στιλ σου, είναι άνετο και παράλληλα έχει τις απαραίτητες glam λεπτομέρειες που το κάνει κατάλληλο για την περίσταση. Mini ή maxi, μαύρο ή με χρώμα, με διαφάνεια ή πούλιες ανακάλυψε το κομμάτι που θα αναδείξει την εμφάνισή σου, πρόσθεσε μοντέρνα αξεσουάρ και ένα ζευγάρι γόβες ή ankle boots και κέρδισε τις εντυπώσεις.

Εμείς συγκεντρώσαμε 12 φορέματα που θα σε βάλουν λίγο πιο νωρίς σε κλίμα Χριστουγέννων και σου δίνουμε ιδέες:

Όλες οι φωτογραφίες εδώ - joytv.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ