Top Woman η Έλενα Κάρουλα: Μεταμορφώνει σε ονειρικούς χώρους κατοικίες, τράπεζες ακόμα και κρεοπωλεία!

Η Έλενα Κάρουλα αποκλειστικά στο eirinika.gr

Εξοχική κατοικία στο Πρωταρά Κύπρου

Ειρήνη Νικολοπούλου: Είστε μητέρα, πόσο δύσκολο ηταν να συνδυάσετε τη μητρότητα με την καριέρα;
 
Έλενα Κάρουλα: Στην πορεία του χρόνου φάνηκε ότι αυτοί οι δύο πυλώνες της γυναικείας ύπαρξης, η μητρότητα και η καριέρα δηλαδή, μπορούν να συνυπάρξουν και να αλληλοσυμπληρώνονται με αμοιβαία οφέλη και όχι να αντιστρατεύονται , υπό την προϋπόθεση να υπάρχει μέσα μας πάθος, αγάπη αλλά και γνώση.

 

Κατοικία στην Εκάλη
 

Ε.Ν: Τι σας συναρπάζει στο design εν γένει;
 
Ε.Κ: Στο design με συναρπάζει η ευκαιρία να αναδομήσω χώρους, διατηρώντας και ενσωματώνοντας στοιχεία του παρελθόντος τους, ή και δημιουργώντας από την αρχή καθαρές, νέες οντότητες. Η αναζήτηση της νέας γνώσης και των νέων, δημιουργικών τάσεων, στοιχεία από τα οποία μπορώ να χρησιμοποιώ συνθετικά στα σχέδια μου, είναι πόλοι ισχυρής έλξης και ικανοποίησης για εμένα. Σημαντική ευχαρίστηση μου δίνει η αίσθηση της προσφοράς αλλά και το αίσθημα ευχαρίστησης που δίνει το design μου στους πελάτες μου.

Κρεοπωλείο στη κεντρική λαχαναγορά

 Ε.Ν: Τι σημαίνει για εσάς Top woman;
 

Ε.Κ: Για εμένα, Top woman είναι μια επιτυχημένη, δυναμική, σύγχρονη γυναίκα,   ενσωματωμένη στο κοινωνικό μηχανισμό παραγωγής.

Κατάστημα στο Πειραιά
 
 
Ε.Ν: Σε τι βαθμό έχει επηρεάσει η κρίση την δουλειά σας;
 
Ε.Κ: Η κρίση έχει αναδιατάξει τις αξίες αλλά και τις προσδοκίες πολλών συνανθρώπων μας και έχει επηρεάσει το εύρος των επιλογών υλοποίησης του design, όπως αυτό συνδέεται με το κόστος κατασκευής. Έτσι, καλούμαι να δημιουργήσω σχεδιαστικές λύσεις ,μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον

Υποκατάστημα της Aegean Baltic Bank στη Γλυφάδα

Who is Who

Μετά το πέρας των σπουδών της στο Λονδίνο ,στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και το Design, η Έλενα Κάρουλα παρέμεινε και απασχολήθηκε επαγγελματικά, αρχικά στο Λονδίνο και ακολούθως στην Κύπρο, όπου και εγκατέστησε την εταιρία της. Ακολουθώντας την ανάπτυξη, η εταιρία μεταφέρθηκε στην Αθήνα όπου λειτουργεί τα τελευταία 15 χρόνια με την ονομασία ΕΛΕΝΑ ΚΑΡΟΥΛΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.

Ως επικεφαλής σχεδιάστρια, η Έλενα Κάρουλα, συμμετέχει ουσιαστικά στον βασικό σχεδιασμό όλων των έργων και παρακολουθεί ενεργά τα επόμενα στάδια κατασκευής και υλοποίησης.

Τα έργα της, τα οποία αφορούν το σχεδιασμό νέων κατασκευών, καθώς και τη μεγέθυνση της αξίας υπαρχόντων κτιρίων μέσω της εφαρμογής σύγχρονων, δημιουργικών και ευρηματικών σχεδιαστικών λύσεων έχουν δημοσιευθεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα περιοδικά της χώρας όπως το VOGUE, το DIVA και το Marie Claire.

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ