ΤOP 10: Δείτε τις καλύτερες προτάσεις για οικογενειακές διακοπές! (Photos) - Από την Ελούντα ως την Νάξο

Βρήκαμε τους δέκα καλύτερους οικογενειακούς προορισμούς στην Ελλάδα και τα αντίστοιχα family resorts, που φέρνουν τον κόσμο των ενηλίκων στα μέτρα των παιδιών!

1. Ελούντα, Porto Elounda

Γιατί: Ακόμα και τα πιο απαιτητικά πιτσιρίκια, εδώ θα βρουν τα ξενοδοχεία και τις υπηρεσίες που τους αξίζουν: πεντακάθαρες θάλασσες, τις δαντελένιες ακτές και σπάνιας ομορφιάς φύση.

Διαμονή: Στο Porto Elounda οι μικροί ταξιδιώτες μπορούν να παίξουν σε 3.000 τ.μ. εξωτερικών χώρων και σε περισσότερα από 700 τ.μ. εσωτερικών. Παρέχονται πάρκο με νεροτσουλήθρες, παιδότοπους, γήπεδα, κάστρα και ένας κήπος με λαχανικά. Ελούντα, τηλ. 28410 68012, www.portoelounda.com

Οικογενειακό Πακέτο: Από 585 ευρώ η porto deluxe suite individual pool με δική της πισίνα.

Tip: Οι νέες μαμάδες που πρόσφατα απέκτησαν μωρό δεν χρειάζεται να νοιώθουν άβολα με το σώμα τους εξαιτίας των μικρών ατελειών που δημιουργήθηκαν μετά τον τοκετό, αφού το Restructuring gel της Mustela επαναφέρει τη σιλουέτα, αναδομεί και συσφίγγει το δέρμα.

2. Ρόδος, Paradise Mare 

Γιατί: Για τις εύκολες παραλίες και τη πανέμορφη παλιά πόλη -γεμάτη μύθους και παραμύθια για βασιλοπούλες που θα μαγέψουν τα πιτσιρίκια.

Διαμονή: Στα οικογενειακά δωμάτια του Paradise Mare στην Καλλιθέα που ανοίγουν είτε στον κήπο, είτε έχουν θέα στη θάλασσα. Τα πιτσιρίκια έχουν στη διάθεσή τους το δικό τους παιδικό εστιατόριο, το "Aldy", δίπλα στο ομώνυμο παιδικό mini club που μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά από 7-12 ετών. ( Καλλιθέα, Ρόδος, τηλ. 22410 54400, www.aldemarhotels.com)

Οικογενειακό Πακέτο: Από 282 ευρώ το τετράκλινο δωμάτιο με θέα στον κήπο και all inclusive.

Tip: Μετά τις βουτιές στην πισίνα, το δέρμα του μωρού έχει ανάγκη από ενυδάτωση. Το gel καθαρισμού Dermonettoyant (χωρίς σαπούνι, με ουδέτερο ph), είναι ό,τι πρέπει.

3. Νάξος, Lagos Mare

Γιατί: Ενδείκνυται για πιο περιπετειώδεις οικογένειες και με μεγαλύτερα παιδιά που δεν θέλουν να παραμένουν πολλές ώρες μέσα σε ένα all inclusive ξενοδοχείο.

Διαμονή: Στο Lagos Mare, μόλις 7 λεπτά με τα πόδια από την αμμουδιά του Αγίου Προκοπίου. Διαθέτει πισίνα, παιδική χαρά με δάπεδο ασφαλείας, αλλά και παιδικό μενού στο εστιατόριο που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Σκαρμούτσου! (Άγιος Προκόπιος, Νάξος, τηλ. 22850 42844, www.lagosmare.gr)

Οικογενειακό Πακέτο: Πέντε ημέρες σε family room με τιμή από ?760 με πρωινό. *Στους αναγνώστες του Icons, το Lagos Mare προσφέρει ένα γεύμα ή ένα δείπνο δωρεάν.

Tip: Η επιδερμίδα του μωρού έχει ανάγκες και μετά την έκθεση στον ήλιο. Το Hydra Bebe Lait Corps ενυδατώνει την επιδερμίδα του μετά το μπάνιο.

4. Χαλκιδική, Oceania Club Resort

Γιατί: Για τις απέραντες παραλίες με ψιλή άμμο, το πράσινο, τους ίσκιους που δημιουργούν οάσεις δροσιάς, αλλά και η μικρή απόσταση από τη Θεσσαλονίκη.

Διαμονή: Στο Oceania Club Resort στα Νέα Μουδανιά (30' από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης). Στο δωμάτιό σας θα περιμένει τα πιτσιρίκια το δικό τους σετ (πετσέτες, καρεκλάκια) που φέρνει στα μέτρα τους τον κόσμο των ενηλίκων. Έχουν επίσης, δικά τους art studio και disco . Νέα Μουδανιά, τηλ. 23740 99500, www.oceaniaclub.gr)

Οικογενειακό Πακέτο: Από ? 625 οι πέντε νύχτες. Το πρώτο παιδί μέχρι 12 ετών μένει δωρεάν.

Tip: Απαραίτητα για κάθε σας ταξίδι είναι τα υγρά και ανθεκτικά μαντηλάκια Lingettes Nettoyantes et apaisantes, τα οποία καθαρίζουν αποτελεσματικά το δέρμα του μωρού σας με μια μόνο κίνηση.

5. Κέρκυρα, Water Park Hotel

Γιατί: Για τις παραλίες με ίσκιο, το κυνηγητό στη Σπιανάδα και το κρυφτό στην Παλιά Πόλη. Επίσης διαθέτει καλή υποδομή με ξενοδοχεία, πολλά μαγαζιά, ιατρεία και εύκολη πρόσβαση από λιμάνι και αεροδρόμιο.

Διαμονή: Στο Water Park Hotel, στη βόρεια ακτή της Κέρκυρας, μόλις 35 χλμ. από την πόλη. Από μόνη του η ύπαρξη του θαλάσσιου πάρκου υπερκαλύπτει όλες τις υπόλοιπες ανέσεις. Φανταστείτε τι χαρά θα κάνουν τα παιδιά όταν που θα έχουν στην αυλή τους πέντε πολύχρωμες νεροτσουλήθρες! (Σιδάρι, τηλ. 26630 99066, www.sidariwaterpark.com).

Οικογενειακό Πακέτο: Από ? 750 οι πέντε διανυκτερεύσεις για μια τετραμελή οικογένεια.

Tip: Από τη σειρά Stelaprotect, το Μousse Lavante καθαρίζει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά χωρίς σαπούνι.

6. Κως, Lakitira Suites

Γιατί: Νησί, οικογενειακό μυστικό. Είναι το κατάλληλο νησί για να μάθουν τα πιτσιρίκια ποδήλατο, αφού χρησιμοποιείται σχεδόν ως κύριο μέσο μεταφοράς στο νησί.

Διαμονή: Το Lakitira Suites βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Κω σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία Χελώνα και μόλις 3 χιλιόμετρα από το παραθαλάσσιο χωριό Καρδάμαινα. Θα βρείτε μεγάλα δωμάτια και σουίτες με πολλούς χώρους, ώστε όλα τα μέλη της οικογένειας να νιώθουν άνετα. Τα παιδιά μέχρι δυο ετών διαμένουν δωρεάν.  (Παραλία Χελώνα, τηλ. 22420 91538-40, www.lakitira.com)

Οικογενειακό Πακέτο:  Από ?141 η διανυκτέρευση με πρωινό και βραδινό, για μια τετραμελή οικογένεια.

Tip: Οι νέες μαμάδες θα αγαπήσουν την Crème pour le change κρέμα πρόληψης και φροντίδας, ιδανική για χρήση μετά από κάθε αλλαγή για να μένει απαλό και πάντοτε ενυδατωμένο το δερματάκι του).

7. Μεσσηνία , Costa Navarino

Γιατί; Και μόνο για μια βουτιά στην παραλία Βοϊδοκοιλιά, αρκεί ως κίνητρο για να επιλέξει κάποιος τη Μεσσηνία για καλοκαιρινές διακοπές με παιδιά. Ιδανική εποχή ο Ιούνιος/ Ιούλιος αφού τότε ο τόπος δεν πνίγεται από κόσμο.

Διαμονή: Στο Westin, Costa Navarino αντιμετωπίζουν τα παιδιά σαν ενηλίκους. Παρέχονται δωρεάν μωρουδιακές κούνιες, καθίσματα αυτοκινήτου και ψηλά καρεκλάκια. Φυσικά η υπηρεσία που κάνει τη διαφορά είναι το kid golf. (Κόστα Ναυαρίνο, Μεσσηνία, τηλ. 27230 95000, www.westincostanavarino.com)

Οικογενειακό Πακέτο:  Τα παιδιά έως 12 ετών μένουν δωρεάν. Ισχύει επιβάρυνση ?100 ανά διανυκτέρευση σε περίπτωση διαμονής τρίτου παιδιού ή παιδιών άνω των 12 ετών.

Tip: Για οποιονδήποτε ερεθισμό στο πρόσωπο και στο σώμα (τσιμπήματα εντόμων ή μικροκοψίματα), η Stelatria της Mustela αναδομεί, καταπραΰνει και εξισορροπεί την ερεθισμένη περιοχή.

δράση.

8. Χανιά, Kallisto Hotel

Γιατί: Η Κρήτη είναι εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός για οικογένειες. Ιδιαίτερα τα Χανιά, μια πόλη που προσφέρει μεγάλη επιλογή από kids family resorts.

Διαμονή: Στο Kallisto Hotel στον Γλάρο στη Νέα Κυδωνία, τα πιτσιρίκια θα απολαύσουν το δικό τους στέκι-club . Στη διάθεσή τους έχουν πολύχρωμη παιδική χαρά για ασφαλή παιχνίδια και έμπειρους παιδαγωγούς που θα τα φροντίζουν. Highlight η γευστική γωνιά με ολόφρεσκες λιχουδιές που ανανεώνονται συνεχώς μέσα στη μέρα. (Γλάρος, Νέα Κυδωνία, Χανιά, τηλ. 28210 34400, www.grecotel.com)

Οικογενειακό Πακέτο: Από ?453 η Junior Suite Side Sea View με πρωινό που διαμορφώνεται για δυο ενήλικους και δυο παιδιά.

Tip: Η Crème Minerale SPF 50+ είναι το τέλειο αντηλιακό υψηλής προστασίας με μαλακτική

9. Σκιάθος, Skiathos Princess Hotel

Γιατί: Παραλίες με φυσική σκιά από έλατα που τα χαϊδεύει το κύμα, απέραντες αμμουδιές, καλό φαγητό και όχι μεγάλο ταξίδι με καράβι.

Διαμονή: Σπάνια ένα boutique hotel μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη οικογενειακή διαμονή. Πάνω στην παραλία της Αγίας Παρασκευής, το Skiathos Princess Hotel καταρρίπτει αυτό τον μύθο. Στο παιδικό μενού ξεχωρίζει το τρυφερό Black Angus που είναι ιδανικό ακόμα και για πολύ μικρά παιδιά (Αγία Παρασκευή [Πλατανιάς], Σκιάθος 37002, τηλ. 24270 49731, www.skiathosprincess.com

Οικογενειακό Πακέτο: Πέντε ημέρες σε family standard από ?1.000 με πρωινό.

Tip: Για ασφαλή παιχνίδια στον ήλιο, προστατέψτε το δερματάκι του μωρού σας με το Spray Protecteur SPF 50+. Ιδανικό για το πρόσωπο και το σώμα και με 100% φυσικά οργανικά φίλτρα.

10. Κεφαλονιά, Apollonia Resort & Spa Hotel

Γιατί: Το αγαπούν τα παιδιά επειδή θα κάνουν πολλούς καλοκαιρινούς φίλους καθώς πολλές οικογένειες την προτιμούν για τις διακοπές τους. Οι οικογένειες που πάνε στην Κεφαλονιά, πάντοτε επιστρέφουν!

Διαμονή: Στο Apollonia Resort & Spa Hotel τα περισσότερα δωμάτια, κυρίως οι μεζονέτες και οι σουίτες, μπορούν να διαμορφωθούν σε άνετα family rooms. Εδώ δεν χρειάζεται να πάρουν μαζί τους τα παιχνίδια τους αφού θα βρουν πολλά, ακόμα και ηλεκτρονικά. (Ληξούρι, τηλ. 26710 94400, www.apollonia-hotel.gr)
Οικογενειακό Πακέτο: Deluxe Family, από ?224 με ημιδιατροφή για δυο ενήλικες και δυο παιδιά 2-12 ετών.

Tip: Εύκολη φροντίδα με το υδατικό διάλυμα Physiobebe, που κατάλληλο ακόμα και για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Καθαρίζει με μια μόνο κίνηση, χωρίς να χρειάζεται ξέπλυμα.

Πηγή: travelstyle.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ