Δεν άφησα έγκυο την Ριάνα δηλώνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Σάλος με τον mega star

Γαλλικό περιοδικό "ξεμπροστιάζει" τον διάσημο ηθοποιό, ο οποίος, όπως υποστηρίζει άφησε έγκυο τη Ριάνα!

 

Ο πόλεμος που άνοιξε ανάμεσα στον Λεονάρντο ντι Κάπριο (Leonardo di Caprio) και το γαλλικό ταμπλόιντ "Oops" καλά κρατεί με τον διευθυντή της έκδοσης να κατηγορεί τον σταρ για "σημεία και τέρατα".

Τον Ιούνιο, ο 40χρονος ηθοποιός μήνυσε το γαλλικό περιοδικό καθώς είχε ψευδώς, κατά τα δικά του λεγόμενα, δημοσιεύσει άρθρο όπου υποστήριζε πως ο ίδιος είχε αφήσει έγκυο τη Ριάνα (Rihanna) αλλά εκείνος δεν το ήθελε το παιδί.

*Αποκλειστική φωτό του περιοδικού Bossip

Ο Ντι Κάπριο κέρδισε τη δίκη και εκτός του ότι αξίωσε να αφαιρεθεί το άρθρο, υπήρξε και οικονομική αποζημίωση ύψους €18.000.
Σήμερα, ο ιδιοκτήτης της έκδοσης, Φρεντερίκ Τρουσκολάσκι (Federic Truskolaski) επανέρχεται υποστηρίζοντας ότι ο Λίο έκανε τη μήνυση "απλά και μόνο επειδή είναι έκφυλος και ρατσιστής".

"O ΝτιΚάπριο βγαίνει σχεδόν συστηματικά με κορίτσια της Άριας φυλής, και πάντα ξανθά. Δεν άντεξε το γεγονός ότι το περιοδικό μας έγραψε ότι θα κάνει παιδί με μια μαύρη γυναίκα", εξ ου και η μήνυση υποστηρίζει φτάνοντας στα άκρα ο Τρουσκολάσκι επιχειρώντας να εξηγήσει τη μήνυση του Λίο, ο οποίος επίσημα -εκτός δικαστηρίων, δηλαδή- δεν έχει απαντήσει στο θέμα.

Το εξώφυλλο του περιοδικού που έκανε έξαλλο τον Leo

Η προτίμηση του Λίο στα μοντέλα με την κοψιά που περιγράφει ο ιδιοκτήτης του περιοδικού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, ούτε όμως και να ερμηνευτεί τόσο απόλυτα καθότι είναι γνωστή η ρήση περί ορέξεως και κολοκυθόπιτας!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ