Ανείπωτη τραγωδία στην Σκιάθο: 35χρονη μητέρα 2 παιδιών έχασε τη ζωή της από αιμάτωμα

Εχασε τη μάχη με το θάνατο η 35χρονη μητέρα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στη Σκιάθο και νοσηλεύονταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου. Η άτυχη Ιασονία (Σόνια) άφησε την τελευταία της πνοή προχθές Παρασκευή το βράδυ μετά από 10ήμερο αγώνα να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο θάνατός της οφείλεται σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από τον τραυματισμό της στο νησί της Σκιάθου. Η 35χρονη τα ξημερώματα της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου όπου οι γιατροί αρχικά δεν διέγνωσαν σοβαρό τραυματισμό, παρά μόνο μώλωπες στα χέρια και στο ένα πόδι.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών της Σκιάθου, ενώ η 35χρονη παρέμενε στο Κέντρο Υγείας για παρακολούθηση, ο οργανισμός της επιβαρύνθηκε και υπέστη αιμορραγία. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η 35χρονη μεταφέρθηκε στο λιμάνι όπου και κλήθηκε σκάφος για να τη μεταφέρει στο Βόλο. 

Η 35χρονη σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών του ΓΝΒ υπέστη αιμάτωμα από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις για αυτό και κρίθηκε απαραίτητο να γίνει λεπτή χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθεί το αιμάτωμα και να μην διατρέξει μεγαλύτερο κίνδυνο η υγεία της. Ωστόσο η κατάστασή της εξαρχής παρέμεινε ιδιαίτερα κρίσιμη με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου να εκφράζουν φόβους ότι ενδεχομένως χάθηκε πολύτιμος χρόνος μέχρι να μεταφερθεί στο Αχιλλοπούλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ''Ταχυδρόμου'', οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας που κατάγεται από το Δίστομο και στη Σκιάθο εργάζονταν ως σεφ την καλοκαιρινή περίοδο, έχοντας πληροφορίες ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, ζήτησαν να γίνει ιατροδικαστική έκθεση. Στόχος είναι να καταγραφεί λεπτομερώς η κατάσταση του τραύματος.

Ο θάνατος της 35χρονης μητέρας δύο παιδιών, έχει βυθίσει τη γενέτειρά της, το Δίστομο, στο πένθος. Στο facebook οι φίλοι της αποχαιρετούν, όπως γράφουν, το χαμογελαστό κορίτσι «που έφυγε τόσο πρόωρα και τόσο άδοξα από τη ζωή». Το άγγελμα του θανάτου της 35χρονης προκάλεσε θλίψη και στη Σκιάθο όπου εργάζονταν το καλοκαίρι σε γνωστό εστιατόριο της οδού Παπαδιαμάντη.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ