12χρονη που πέθανε από πνευμονία έγραψε γράμματα στον «μελλοντικό» εαυτό της για να πάρει κουράγιο

Συγκλονίζει η ιστορία της 12χρονης Τέιλορ Σμιθ από το Τενεσί των ΗΠΑ, η οποία έγραψε γράμμα στον… «μελλοντικό εαυτό» της!

Με τη σημείωση «να ανοιχτεί από την Taylor Smith στις April 13, 2023».

Σύμφωνα με τη thesun.co.uk η 12χρονη πέθανε από πνευμονία στις 5 Ιανουαρίου, αφήνοντας πίσω της συντετριμμένους τη μητέρα, τον πατέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό της.

Οι γονείς της ανακάλυψαν το γράμμα τη κόρης τους ενώ ξεκαθάριζαν τα πράγματα στο δωμάτιό της και αποφάσισαν να το μοιραστούν με τον κόσμο για να εμπνεύσουν την ίδια αισιοδοξία κι ελπίδα που είχε μόλις στα 12 της η κόρη τους.

Στο γράμμα η Τέιλορ ενθαρρύνει τον 22χρονο εαυτό της να συνεχίσει να προσπαθεί για να επιτύχει τους στόχους της και αυτοσυγχαίρεται για την αποφοίτησή της!
Η επιστολή αρχίζει έτσι: «Αγαπητή Taylor, πώς είναι η ζωή; Η ζωή είναι αρκετά απλή σήμερα- δέκα χρόνια πριν. Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή σου. Αν τυχόν δεν έχεις αποφοιτήσει, γύρνα πίσω και συνέχισε να προσπαθείς, να πάρεις αυτό το πτυχίο. Πώς είναι η σχέση σου με το Θεό; Προσευχήθηκες ή πήγες στην εκκλησία πρόσφατα; Αν όχι σήκω και πήγαινε τώρα! Έχεις δικό σου σπίτι; Αν είμαστε στο πανεπιστήμιο, τι σπουδάζουμε; Σήμερα θα ήθελα να γίνω δικηγόρος. Ταξίδεψες στο εξωτερικό; Ανέβηκες σε αεροπλάνο; Προβάλλεται ακόμα το Doctor Who; Αν ναι πώς τελείωσε; Να δεις λίγο Doctor Who! {…}  Πήγες πρόσφατα στο Dollywood; Σήμερα η τελευταία τους ατραξιόν είναι το Wild Eagle, έχει πολλή πλάκα. Να θυμάσαι πως έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που το έγραψα αυτό. Πολλά συνέβησαν, καλά και κακά, έτσι είναι η ζωή και πρέπει να πας με τα νερά της».

Στο γράμμα περιλαμβάνεται κι ένα σχέδιο του iPad για να το δείξει στα… παιδιά της, αν δεν υπάρχει πια.

«Μην ξεχάσεις να πεις στα παιδιά σου πως έχουμε ηλικία μεγαλύτερη από αυτό το tablet. Έχω σχεδιάσει ένα για να τους το δείξεις», γράφει.
«Θέλω ο κόσμος να μάθει τι υπέροχο, υπέροχο παιδί ήταν», είπε η μητέρα της Taylor. «Λάβαμε γράμματα από πολλούς γονείς που μας λένε πως τους ενθάρρυνε να αγαπήσουν τα παιδιά τους και ο ένας τον άλλο. Δεν μπορώ να την αναστήσω, δεν μπορώ να τη φέρω πίσω αλλά είμαι ευγνώμων που η ιστορία της ενέπνευσε άλλους ανθρώπους».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ