Με 20.000.000 ευρώ για ένα γάμο σε Bollywood φαντασμαγορία! Τόσα ξόδεψε ο Ινδός στην Φλωρεντία για να παντρέψει τον γιο του -Φώτο -Βίντεο

Το Μπόλιγουντ μετακόμισε στη Φλωρεντία, όχι βέβαια στην πραγματικότητα αλλά σε ένα εντυπωσιακό γαμήλιο σκηνικό, που έστησε ένας βαθύπλουτος Ινδός για να παντρέψει τον μοναχογιό του.

Ο Γιόγκες Μέχτα ξόδεψε 20.000.000 ευρώ για την τελετή και το γλέντι που διήρκεσε τρεις ημέρες, με τις τοπικές Αρχές να του κάνουν όλα τα χατίρια… εκτός από ένα. Ο 54χρονος πολυεκατομμυριούχος ήθελε να μείνει αξέχαστος ο γάμος του γιού του, Ρόχαν με την αγαπημένη του Ρόνσι. Η πόλη ετοιμάστηκε για ημέρες και όλοι αποκαλούσαν χαϊδευτικά το ζευγάρι «Ρο- Ρο», από τα αρχικά των ονομάτων τους.

Μια ομάδα 78 ατόμων εξειδικευμένων στην οργάνωση γάμων εργάστηκε χωρίς να φείδεται χρημάτων. Η περιουσία ύψους 588.000.000 ευρώ του Γιόγκες, την οποία απέκτησε χάρη στην εταιρεία πετροχημικών που δημιούργησε στο Ντουμπάι το 1995, επέτρεπε σχεδόν τα πάντα.

Ζήτησε μάλιστα ο γαμπρός να πάει στην τελετή με ελέφαντα, ο δήμος όμως δεν το επέτρεψε, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας αλλά και το καλό του ζώου.

ΠΗΓΗ: Dailymail.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ