Καρπερός ο Βρετανός! Έκανε 54 παιδιά σε 2 χρόνια και πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια

Ένας άνδρας που βοηθά τις γυναίκες που έχουν ανάγκη είναι, σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Ντέκλαν Ρούνε που είναι δωρητής σπέρματος και μέχρι στιγμής έχει 54 παιδιά.

Σε δύο μόλις χρόνια, από τότε που έθεσε σε λειτουργεία το site δωρεάς σπέρματος, ο Ντέκλαν έχει 17 αγόρια και 14 κορίτσια. Δεκαπέντε γυναίκες ακόμα κυοφορούν τα παιδιά του, ενώ έχει 8 δικά του παιδιά. «Οι δότριες ωαρίων αντιμετωπίζονται σαν Αγίες, ενώ οι δότες σπέρματος σαν τα ''κακά αγόρια'', δεν κάνω κάτι κακό», αναφέρει χαρακτηριστικά ο άνδρας.

«Δεν ντρέπομαι. Βοηθάω γυναίκες να δημιουργήσουν οικογένεια», προσθέτει. Ο Ντέκλαν Ρούνε, του οποίου τα 8 παιδιά γεννήθηκαν από τέσσερις διαφορετικές μητέρες, ταξιδεύει μέχρι και 321 χλμ. για να συναντήσει τις γυναίκες-πελάτες του και όπως λέει χρεώνει μόνο για τα έξοδά του.

Στην ιστοσελίδα του αναφέρει πως η υπηρεσία του προσφέρεται σε ανύπαντρες μητέρες, ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αμφιφυλόφιλες γυναίκες και ετερόφυλα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά, ενώ διαφημίζεται και στο Facebook μέσω ενός app.

«Εχω βοηθήσει ανθρώπους που είχαν αποτυχίες σε σχετικές κλινικές. Στη Βρετανία υπάρχουν περισσότερα μωρά που έχουν γεννηθεί από ιδιωτικές δωρεές παρά μέσω ιδιωτικών κλινικών», τονίζει ο Ντέκλαν. Οι ειδικοί εκφράζουν τους φόβους του σχετικά με την πρακτική του Ντέκλαν καθώς, σύμφωνα με το iefimerida.gr, ορισμένα παιδιά ενδέχεται να μεγαλώνουν στην ίδια περιοχή, αυξάνοντας τις πιθανότητες να ετεροθαλή αδέρφια να κάνουν παιδιά μαζί.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ