Αγκαλιά με τον Αι Βασίλη το μωράκι που γεννήθηκε χωρίς εγκέφαλο

Ο Τζάκσον Μπούελς είναι ένα από τα πιο διάσημα μωρά παγκοσμίως, με την ιστορία του να φιλοξενείται σε όλα τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης. Γεννήθηκε χωρίς σημαντικό τμήμα του εγκεφάλου του και οι γιατροί του έδιναν ελάχιστο χρόνο ζωής...

Διαψεύδοντας τους πάντες, ο μικρούλης Τζάκσον τα κατάφερε και τον περασμένο Αύγουστο συμπλήρωσε ένα έτος ζωής, ενώ πλέον είναι 16 μηνών και γιορτάζει τα Χριστούγεννα. Η φωτογραφία του δίπλα στον Άγιο Βασίλη κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί τους πάντες. 

Ο πατέρας του πόσταρε το στιγμιότυπο, που είναι μια εικόνα γεμάτη αγάπη, στο προφίλ του στο facebook, γράφοντας: «Στους 15 μήνες που είναι στη ζωή μας, ο Τζάκσον μαθαίνει να μιλά, να περπατά, να χαμογελά και μας δίνει υποσχέσεις πως μια μέρα θα αφήσει και το μόνο μηχάνημα που τον βοηθά πλέον και θα τα καταφέρει μόνος του». 

Το μωράκι πάσχει από μία σπάνια γενετική ασθένεια που εμπόδιζε τη φυσιολογική ανάπτυξη του κρανίου και του εγκεφάλου του. Αν και οι γιατροί τούς ενθάρρυναν να προχωρήσουν σε έκτρωση, λέγοντάς τους ότι το αγοράκι τους είχε σχεδόν μηδαμινές πιθανότητες επιβίωσης, οι αποφασισμένοι γονείς επέλεξαν να κρατήσουν τον μικρό, θέλοντας να κάνουν «ό,τι περνούσε από το χέρι τους» για αυτόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ