Απ. Τζιτζικώστας: Ουδετερότητα και ξερό ψωμί - Ούτε Μεϊμαράκη, ούτε Μητσοτάκη

Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε του 400.000 φίλους της παράταξης που συμμετείχαν στον α γύρο και όπως είπε η παρουσία τους έστειλε μήνυμα συσπείρωσης, ενότητας και δυναμικής. Τους κάλεσε να συμμετάσχουν και στον β γύρο την ερχόμενη Κυριακή και ευχαρίστησε και όσους τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας είπε επίσης ότι πάλεψε για «μια ΝΔ μακριά από λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι». Είπε ακόμα ότι δύναμη της παράταξης είναι ο κόσμος της και δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. «Η ελεύθερη βούληση δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις για την ενότητα της ΝΔ και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη παράταξη».

ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

"Οι Νεοδημοκράτισσες και οι Νεοδημοκράτες δεν χρειάζονται ούτε γραμμές, ούτε υποδείξεις, ούτε καθοδήγηση. Θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους και μόνο. Η ελεύθερη βούληση των φίλων της παράταξής μας δεν πρέπει να χειραγωγείται και αυτό οφείλουν να το σεβαστούν όλοι και πρώτος εγώ" δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας στους δημοσιογράφους.
Για την από 'δω και πέρα στάση του, τόνισε: "Θα συνεχίσω να μάχομαι με όλες μου τις δυνάμεις από την πρώτη γραμμή της παράταξης, όποια κι αν είναι η επιλογή της βάσης. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ενότητα και για να καταφέρουμε να φτιάξουμε μια μεγάλη, σύγχρονη και ανοιχτή κεντροδεξιά παράταξη, που συνομιλεί και πάλι με την κοινωνία".
Ο κ. Τζιτζικώστας ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν στον α' γύρο και επέμεινε στις αρχές που ο ίδιος ανέδειξε με την υποψηφιότητά του "για μια Νέα Δημοκρατία με διαφορετική νοοτροπία, ανανεωμένη και σύγχρονη, ανοιχτή στον διάλογο, συλλογική στις αποφάσεις της, αξιοκρατική στα όργανά της, αποφασιστική στην εφαρμογή της ιδεολογίας μας. Για μια Νέα Δημοκρατία μακριά από τον λαϊκισμό, τις συμφωνίες πίσω από κλειστές πόρτες και τις συναλλαγές κάτω από το τραπέζι".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ