Μεγάλη δημοσκόπηση για τη ΝΔ: Ποιος προηγείται, ποια τα ατού των μονομάχων, Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη

Η πανελλαδική έρευνα έγινε σε δείγμα 1.111 ατόμων, γενικού πληθυσμού με δικαίωμα ψήφου...
 

Η παράσταση νίκης καταγράφεται υπέρ του Βαγγέλη Μειμαράκη.
Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, η διεύρυνση των ορίων της παράταξης και η εκλογική της νίκη θεωρούνται από την κοινή γνώμη ως τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία, εν όψει της εκλογής  του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. 
Στο ερώτημα  ποιο από τα παρακάτω θεωρείτε πιο σημαντικό, οι ερωτώμενοι απάντησαν: 20% την ανανέωση του κόμματος, 19% τη διεύρυνση του κόμματος


Στο ερώτημα ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορέι να τα καταφέρει καλύτερα  στην ανανέωση του κόμματος, το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο  Κυριάκος Μητσοτάκης , το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% κανένας από τους δύο. 
Στο ερώτημα ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά κανένας από τους δύο. 
Στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης  λαμβάνει 31%, έναντι 21% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ το  37% απαντά κανένας από τους δύο.


Στο ερώτημα ποιος μπορεί να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση,
το 36% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 25% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το  30% κανένας από τους δύο. 
Στο ερώτημα  ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 29% κανένας από τους δύο.
Στην παράσταση νίκης (ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τελικά στις εκλογές για αρχηγό της ΝΔ), ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 46%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 30%, ενώ το 24% δεν έχουν διαμορφώσει άποψη (δεν γνωρίζω/δεν απαντώ)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ