Πρόσκληση Παπαμικού στον Βαγγέλη για δημόσιο διάλογο: Ας πάμε για να ειπωθούν αλήθειες - Αντιδρά για το "πορτιέρης"

Έπειτα από τον χαρακτηρισμό «πορτιέρης», που του απέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος τον καλεί σε δημόσιο διάλογο είτε στα κομματικά όργανα είτε αλλού.

Ο Βαγγέλης Μεϊμάράκης δήλωσε, αναφερόμενος στον Ανδρέα Παπαμιμίκο: «Εγώ για τον κ. Παπαμιμίκο, είπα ότι δεν ήταν ικανός για γραμματέας, διέλυσε το κόμμα, ήταν πάνω από το μπόι του. Αν του πω να πάει πορτιέρης στο κόμμα, θα πάει. Είναι στρατιώτης του κόμματος».

Απαντώντας στα υποτιμητικά σχόλια του κ. Μεϊμαράκη προς το πρόσωπό του, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με μήνυμά του στο facebook επισημαίνει πως «όταν ένας πρώην πρόεδρος και νυν υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας (με 40 χρόνια στην πολιτική) αποκαλεί δημόσια το γραμματέα του κόμματος ''πορτιέρη'', ας μην μας κάνει εντύπωση γιατί οι πολίτες έχουν γυρίσει τις πλάτες στη Νέα Δημοκρατία και έχουν απαξιώσει το πολιτικό σύστημα».

Ο κ. Παπαμιμίκος επισημαίνει πως προσωπικά έχει μάθει στην πολιτική «να δίνει μάχες με σεβασμό και επιχειρήματα» και για αυτό προσκαλεί τον κ. Μεϊμαράκη, άμεσα, είτε σε συνεδρίαση κάποιου οργάνου του κόμματος, είτε όπως αναφέρει το Έθνος ακόμα και σε δημόσιο βήμα, σε ένα διάλογο με πολιτικά επιχειρήματα για όλα όσα έχει πει κατά καιρούς.

«'Ηρθε η ώρα να ειπωθούν πολλές αλήθειες, εκεί ας βγάλουν τα συμπεράσματα τους τα μέλη της ΝΔ και οι πολίτες. Μέχρι τότε δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, απλά ας συνειδητοποιήσει ότι η εποχή των "πορτιέρηδων" των δεκαετιών του 80 και του 90 ανήκει στο παρελθόν» επισημαίνει στο μήνυμά του ο Α. Παπαμιμίκος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ