Η Ελλάδα ανάμεσα στους 10 κορυφαίους οικονομικούς προορισμούς του Budget Travel για το 2016

Παραμένει πόλος έλξης για τους αμερικανούς που αναζητούν "πολιτελείς διακοπές σε έναν λογικό προορισμό".

Η "ηλιόλουστη Ελλάδα" περιλαμβάνεται στους 10 κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς της λίστας Budget Travel’s Where To Go 2016, καθώς "εξακολουθεί να είναι τεράστιο 'value-for-money' για τους Αμερικανούς ταξιδιώτες, που θέλουν απίστευτα πολυτελείς διακοπές με έναν λογικό προϋπολογισμό" όπως αναφέρουν οι συντάκτες του Budget Travel. 

Η λίστα περιλαμβάνει οικονομικούς προορισμούς ανά τον κόσμο. Κάθε προορισμός έχει επιλεγεί λόγω ενός συνδυασμού φυσικής ομορφιάς, πλούσιου πολιτισμού και, φυσικά, μεγάλου οικονομικού οφέλους για τους τουρίστες.

Το 2016, η Ισλανδία, δημοφιλής για τους παγετώνες, τα ηφαίστεια και τις θερμές πηγές της, βρίσκεται στην κορυφή της ετήσιας λίστας. Ακολουθεί το Σαν Αντόνιο (ΗΠΑ), η Κούβα, το Λος Άντζελες, η Ελλάδα, το Βιετνάμ, η Μαρτινίκα, τα Νησιά Γκαλαπάγκος, η Πορτογαλία και το νησί Holbox στο Μεξικό.

“Οι συντάκτες του Budget Travel παρακολουθούν τις πολιτισμικές, γαστρονομικές και ξενοδοχειακές τάσεις. Ακόμη, τις νομισματικές διακυμάνσεις, τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και τις τιμές δωματίων. Και βάσεις των δικών τους εμπειριών και του πάθους τους, παρέδωσαν μια λίστα με 24 συναρπαστικούς προορισμούς που μπορεί και πρέπει να είναι στη λίστα κάθε ταξιδιώτη”, λέει ο Robert Firpo-Cappiello, αρχισυντάκτης του Budget Travel.

“Η Ελλάδα ξαναπαίρνει τα πάνω της”, λένε χαρακτηριστικά οι συντάκτες του Budget Travel.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ