Όλες οι φωτογραφίες με την χαρά & την λύπη από τα επιτελεία Μητσοτάκη - Μεϊμαράκη

Το κοντράστ συναισθημάτων που επικρατούσε στα γραφεία των δύο υποψήφιων προέδρων της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του πρακτορείου EUROKINISSI.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων που έδειχναν ότι νέος πρόεδρος της ΝΔ θα εκλεγόταν ο κ. Μητσοτάκης, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο γραφείο του υποψηφίου στην οδό Χαλκοκονδύλη, περιμένοντας το νέο αρχηγό της γαλάζιας παράταξης. Από τους πρώτους που έφτασαν ήταν και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Χάος επικράτησε όταν έφτασε στο γραφείο του ο κ. Μεϊμαράκης, καθώς πλήθος υποστηρικτών του ήθελαν να τον συγχαρούν και να τον χαιρετήσουν. Πολλοί ήταν και οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν εκεί, προσπαθώντας να «κλέψουν» ένα πλάνο του νέου αρχηγού. Μάλιστα, λόγω του κόσμου, σημειώθηκε ένταση, ενώ ακούστηκαν και «γαλλικά»!

Τελείως διαφορετικό ήταν από την άλλη το κλίμα στη Δάφνη όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Μειμαράκη. Αν και αρχικά επικρατούσε αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των εκλογών, τελικά και καθώς προχωρούσε η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων, όλοι και εντονότερη ήταν η κατήφεια μεταξύ των υποστηρικτών του τέως μεταβατικού προέδρου.

Όταν τελικά έγινε γνωστό ότι νικητής της βραδιάς θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης, σκυθρωπά πρόσωπα κυριάρχησαν, με την απογοήτευση να είναι φανερή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ