Καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ - Η δέκατη κατά σειρά!

Την επίθεση με μολότοφ που έγινε τη νύχτα κατά των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, μέσω ανακοίνωσης του γραφείου Τύπου του κόμματος.

«O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Το επεισόδιο  καταδίκασε μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ το γραφείο του ΠΑΣΟΚ στράφηκε κατά του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, σημειώνοντας πως από τότε που ανέλαβε τα καθήκοντά του αυτή είναι η 10η επίθεση με μολότοφ που δέχονται τα γραφεία του κινήματος.


«Κινδυνεύουν ζωές και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίζεται αδιάφορος, παρά τις επανειλημμένες επισημάνσεις μας. Ή δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του ή είναι εμπαθής. Έχει έρθει η ώρα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός να αποφασίσει αν θέλει η χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι. Οφείλουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου να πάρουν θέση», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί πως το περιστατικό, όπου 50 άτομα έριξαν δέκα βόμβες μολότοφ στην είσοδο των γραφείων του κόμματος, έρχεται μία ημέρα έπειτα από την επίθεση στο σπίτι του Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, όταν άγνωστοι έριξαν περίπου 10 μολότοφ προκαλώντας υλικές ζημιές στην οικία του υπουργού και σε δύο οχήματα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ