Αυτοί είναι οι νέοι συντονιστές στα ραδιόφωνα της ΕΡΤ - Ολα τα ονόματα

Συμπληρώθηκαν και οι υπόλοιπες θέσεις συντονιστών και επικεφαλής στην Ελληνική Ραδιοφωνία της ΕΡΤ. Την Παρασκευή αναρτήθηκαν στη Διαύγεια οι διορισμοί των προσώπων που ορίζονται ως συντονιστές και η θητεία τους είναι ενός έτους (μπορεί να παραταθεί από τη διοίκηση έως και τα τρία, συνολικά, χρόνια).

Το Δεύτερο Πρόγραμμα αναλαμβάνει η Ολγα Παππά.

Το τιμόνι του Kosmos FM με τα έθνικ τραγούδια θα κρατάει ο Λεωνίδας Αντωνόπουλος, μουσικός παραγωγός, από τους πρωτεργάτες της Δ.Τ. και της ΝΕΡΙΤ.
Ο έως τώρα συντονιστής τού Kosmos FM, Πάνος Χρυσοστόμου, θα καταθέσει, δηλώνει, ασφαλιστικά μέτρα.

«Ελπίζω μετά και την επίσημη ανακοίνωση της παύσης των καθηκόντων μου από το Kosmos, οι κύριοι Γιουκάκης, Τσακνής και Ταγματάρχης [με αυτή τη σειρά...] να είναι πλέον ευχαριστημένοι», γράφει. «Η συνέχεια -δυστυχώς- προσεχώς, στα δικαστήρια».

Τη Φωνή Της Ελλάδος αναλαμβάνει η Γιάννα Τριανταφύλλη που διαθέτει ανάλογη εμπειρία, ενώ ο Γιώργος Παπαζαχαρίου παραμένει επικεφαλής των Περιφερειακών Ραδιοφωνικών σταθμών της ΕΡΑ. Επίσης, η Φρόσω Γεωργίου ορίστηκε στη θέση του Προϊσταμένου Τμήματος Μετάδοσης και Προβολής Προγραμμάτων και η Αργυρώ Πανανίδου έγινε προϊσταμένη του Τμήματος Παραγωγών.

Υπενθυμίζουμε πως στο Τρίτο Πρόγραμμα συντονιστής ορίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα ο Διονύσης Μαλούχος, επίσης με θητεία στο Τρίτο της ΝΕΡΙΤ. Επικεφαλής στα ενημερωτικά ραδιόφωνα της ΕΡΑ (το Πρώτο Πρόγραμμα και την ΕΡΑ Σπορ) μπήκε ο Νίκος Τσιμπίδας.
Ο Γιώργος Γιουκάκης της ERTopen είναι ο επικεφαλής, συνολικά, των μουσικών ραδιοφώνων της ΕΡΑ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ