Good News: 15.752,17 ευρώ από τον Αντώνη Κανάκη στο ορφανοτροφείο Άγιος Στυλιανός‏

Το βιβλίο του Αντώνη Δούμα - Κανάκη, Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα), είναι ένα ιδιαίτερο βιβλίο, που έχει αγγίξει το αναγνωστικό κοινό από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του, τον Μάιο του 2015.
 

Πολύ σημαντικό, και συγκινητικό ταυτόχρονα, είναι η έμπρακτη συμμετοχή και συνεισφορά του αναγνωστικού κοινού, το οποίο στήριξε, και εξακολουθεί να στηρίζει με κάθε αγορά του βιβλίου, το ορφανοτροφείο "Άγιος Στυλιανός", στο οποίο διατίθενται τα έσοδα των πωλήσεων τόσο από τον συγγραφέα Αντώνη Κανάκη, όσο και από τις εκδόσεις IANOS.

Στις 15 Φεβρουαρίου κατατέθηκαν τα πρώτα 15.752,17€ στον λογαριασμό του Ορφανοτροφείου "Άγιος Στυλιανός". Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους αναγνώστες, χωρίς τη συμβολή των οποίων, δεν θα μπορούσαμε να επιτύχουμε το σκοπό μας.

Οι αναγνώστες έκαναν την πρώτη έκδοση του βιβλίου να εξαντληθεί μέσα στις πρώτες 13 ημέρες της κυκλοφορίας του και μέχρι σήμερα που βρίσκεται στην εξάντληση της τέταρτης του έκδοσης, κατατάσσουν το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη, σταθερά, στην κορυφή των πωλήσεων όχι μόνο του ΙΑΝΟΥ αλλά και όλων των ενημερωμένων βιβλιοπωλείων της χώρας, με ιδιαίτερα υψηλές πωλήσεις και της ηλεκτρονικής έκδοσής του (e-book).

Το βιβλίο του Αντώνη Κανάκη Μπαμπά... (μια κανονική ημέρα),  θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία ΙΑΝΟS και σε όλα τα ενημερωμένα βιβλιοπωλεία της χώρας.
Αποκτήστε το και στηρίξτε κι εσείς το Ορφανοτροφείο "Άγιος Στυλιανός".

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ