Κύκλωμα αστυνομικών προμήθευε όπλα σε κακοποιούς - Συνελήφθησαν φρουροί της ομάδας ΔΙΑΣ

Κύκλωμα αστυνομικών που μετέφερε όπλα από την Κρήτη στην Αθήνα, τα οποία προωθούσε σε γνωστά άτομα του υπόκοσμου και ειδικότερα σε αλλοδαπούς κακοποιούς, εξαρθρώθηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες έχουν συλληφθεί τέσσερις ειδικοί φρουροί που υπηρετούν στην ομάδα ΔΙΑΣ στην Αθήνα και υπηρεσίες στα Χανιά και στο Ρέθυμνο και ο αδελφός του ενός, ενώ έχουν κατασχεθεί πιστόλια, που προορίζονταν για κακοποιούς στην Αθήνα.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε έπειτα από πληροφορίες ότι τρεις ειδικοί φρουροί από την Κρήτη έστελναν σε δέματα τα πιστόλια σε συνάδελφο τους στην Αθήνα, ο οποίος εφοδίαζε με αυτά τους κακοποιούς. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων μετέβη στα Χανιά, όπου χτες εντόπισε τον έναν από τους συλληφθέντες και τον ακολούθησε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά.

Μόλις έφτασαν πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά την οποία συνελήφθη ο συγκεκριμένος, έχοντας στην κατοχή του ένα πιστόλι και αμέσως μετά ο δεύτερος, έξω από την πύλη του λιμανιού, μαζί με τον αδελφό του. Στο αυτοκίνητο του τελευταίου βρέθηκε επίσης ένα πιστόλι σε σάκο. Στη συνέχεια συνελήφθησαν οι άλλοι δύο, ενώ σε κατ' οίκον έρευνες έχει βρεθεί και άλλος οπλισμός.  

Για την υπόθεση αναμένονται ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ