Τραγωδία Αίγινα: "Έχασα τον άντρα και την κόρη μου, μπροστά στα μάτια μου" - Ραγίζει καρδιές ο κουνιάδος του θύματος

Συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας, που έχασε και τον άνδρα της αλλά και την 5χρονη κόρη της, κατά τη σύγκρουση σκαφών στην Αίγινα.
 

"Μου χάλασε όλη τη ζωή μου. Η οικογένεια μου, το κοριτσάκι μου. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια μου. Να τιμωρηθεί αυστηρά γι’ αυτό που έκανε. Δεν καταλάβαμε τίποτα, απλά είδαμε το σκάφος με την ταχύτητα που είχε. Ερχόταν πάνω μας και δεν καταλάβαμε", είπε.


"Πρέπει να βάλουν σωσίβια στα καράβια. Δεν είχε σωσίβια. Ούτε μας πέταξαν από τα άλλα καράβια", λέει, περιγράφοντας πώς κρατούσε τον γιο της, ενώ δεν είχε δύναμη κι ενώ από τα γύρω σκάφη της έλεγαν, να φτάσει στη σκάλα.

"Κρατιόμασταν από κάτι ξύλα. Ο άντρας μου και το παιδί μου δεν είχε από πού να κρατηθεί. Χάθηκαν μπροστά στα μάτια μου. Το κοριτσάκι μου έπρεπε να πάει νηπιαγωγείο. Και τώρα πώς να ζούμε εμείς; Πώς να ζω εγώ; Πώς να ζει ο γιος μου;", λέει.

 

Ο κουνιάδος του 44χρονου και νονός της 5χρονης, μιλώντας την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ, δήλωσε πως ο άτυχος άνδρας ήταν βιοπαλαιστής, που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι και κούρευε.
"Μέχρι που τον βοηθήσαμε όλοι κι άνοιξε ένα μαγαζί. Είναι ο καλύτερος κομμωτής στα Καμίνια. Ήμασταν παραπάνω από αδέλφια, όχι μόνο κουνιάδος και κουμπάροι".

Όπως είπε ακόμη, η οικογένεια είχε άλλο ένα παιδάκι, 9 ετών, το οποίο σώθηκε κατά τη σύγκρουση, επειδή ήταν κοντά στη μητέρα του.

"Εχει κι άλλο ένα παιδάκι, 9 χρόνων. Ήταν κοντά στη μάνα του και σώθηκε επειδή ήταν κοντά στη μητέρα του. Το βράδυ το πέρασε σε φιλικό ζευγάρι, παραμιλούσε η κοπέλα, το παιδάκι είναι σε κακή κατάσταση, δεν ξέρω αν θα αντέξει να είναι και μέσα στο σπίτι τώρα, θα ψάχνει τη μικρή, θα ψάχνει τον μπαμπά", είπε.


"Μου είπαν ότι φώναζαν σαν τρελοί να σταματήσει το σκάφος, να μην πέσει πάνω τους. Σαν να μην το κυβερνούσε κανείς, κι έπεσε πάνω τους. Είναι μια τρέλα, σε δευτερόλεπτα μέσα...", πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ