Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ για τις τηλεοπτικές άδειες: Το σοκ είναι τρομακτικό, οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα

Ο Σταμάτης Νικολόπουλος, πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για «τρομακτικό σοκ» και για εργαζόμενους που βρίσκονται «στον αέρα».

«Είμαστε στην επόμενη μέρα της ιδιωτικής τηλεόρασης. Αυτό το σοκ είναι τρομακτικό. Οι εργαζόμενοι είναι στον αέρα», είπε στον ΒΗΜΑ fm ο κ. Σταμάτης Νικολόπουλος και διερωτήθηκε «Οι επιχειρήσεις, αν κάποιος δεν έχει πάρει άδεια, και οφείλει στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτά τα χρήματα τι θα γίνουν; Ξαφνικά θα σκουπίσουμε τα χρέη;»

Εμφανίστηκε δε απαισιόδοξος για τους όρους εργασίας στις θέσεις που θα διασωθούν λέγοντας: «Στην περίπτωση που θα διασωθούν αυτές οι θέσεις εργασίας, όπως διασωθούν, θα είναι με τους όρους του χθες; Όχι. Θα είναι με πολύ χειρότερους.Είναι πάνω από χίλιες οικογένειες. Από εδώ και πέρα, θα πρέπει να προσπαθήσουμε να συζητήσουμε με τον κόσμο και να μπορέσουμε να βρούμε, παρεμβαίνοντας πια και στους εργοδότες και στην κυβέρνηση, ένα σχήμα, γιατί αυτές οι οικογένειες πρέπει να σωθούν. Η ανεργία στον κλάδο είναι 50%. Ο σωστός τρόπος ενημέρωσης είναι θέμα δημοκρατίας και δεν μπορεί να περάσουμε στο νέο τοπίο ισοπεδώνοντας έναν κλάδο».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ