Η Μισέλ Ομπάμα έγινε "παρουσιάστρια"! Χόρεψε, αστειεύτηκε και... "έφαγε" κλήση από την τροχαία!

Το μέλλον της Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε άνετα να είναι η Αμερικανική Τηλεόραση.

Η Πρώτη Κυρία έμφανίστηκε στο πλευρό της Ελεν ΝτεΤζένερις, σε μία απολαυστική εκπομπή που τα είχε όλα.

Αφού προλόγισε την Μισέλ Ομπάμα, δηλώνοντας ότι είναι... "μεγάλη τιμή της Πρώτης Κυρίας που θα παρουσιάσει δίπλα της μία εκπομπή", η Μισέλ Ομπάμα μπήκε χορεύοντας στο πλατό.

Μετά από μερικά πειράγματα, όπως για το ύψος της Πρώτης Κυρίας, οι δυο "συμπαρουσιάστριες" έδειξαν τις χορευτικές τους φιγούρες. Λίγα λεπτά αργότερα η Μισέλ Ομπάμα έμαθε και ένα... άσχημο νέο. «Ηρθες με μεγάλη αυτοκινητοπομπή, πού πάρκαρες;», την ρώτησε η Ντε Τζένερις και όταν της απάντησε ότι τα αυτοκίνητα ήταν στον δρόμο έξω από το στούντιο, την ενημέρωσε ότι δεν επιτρέπετι να παρκάρουν εκεί.

«Θα πάρεις κλήση», την προειδοποίησε. Αμέσως μετά, σύνδεση με τον εν λόγω χώρο έδειξε έναν γερανό να «σηκώνει» ένα από τα αυτοκίνητά της, με την Ομπάμα να σχολιάζει «Κάποιος θα μπει σε μπελάδες...».

Ως «συμπαρουσιάστριες», οι δυο τους υποδέχθηκαν τον Μπράντλεϊ Κούπερ, με τον οποίο φρόντισαν να βγάλουν selfie, αλλά και τον Στεφ Κάρι. Ο σταρ του ΝΒΑ πρόσφατα έχασε από τον Μπαράκ Ομπάμα παίζοντας γκολφ και το απέδωσε στο «trash talk» του Αμερικανού προέδρου. Η Μισέλ Ομπάμα τον συμβούλεψε να ανταποδώσει. Πώς; «Μίλα για τα αφτιά του», του είπε!  

Στην εκπομπή η Μισέλ Ομπάμα έκανε μία ασυνήθιστη επιλογή, καθώς εμφανίστηκε με φόρεμα του Αλεσάντρο Μικέλε του οίκου Gucci και όχι κάποιου Αμερικανού σχεδιαστή όπως συνηθίζει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ