Ισόβια στον "μαϊμού" γιατρό της Σκύρου - Ο πρώην σερβιτόρος παρίστανε επί 13 χρόνια τον γιατρό & κυκλοφορούσε με Ferrari!

Την ποινή της ισόβιας κάθειρξης επέβαλε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Ευβοίας στον γιατρό «μαϊμού» της Σκύρου, Γιάννη Καστάνη, για απάτη κατά του Δημοσίου

O Kαστάνης υπηρετούσε επί 13 χρόνια στο Περιφερειακό Ιατρείο Σκύρου, όπου διορίστηκε το 2000.  

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε εργαστεί σαν σερβιτόρος σε φαστφουντάδικα και ελληνικά εστιατόρια στην Αμερική.  Μετά από λίγα χρόνια πήγε στην Ιταλία, όπου παρακολούθησε μαθήματα πρώτων βοηθειών. Στη συνέχεια κατέθεσε πλαστά έγγραφα και κατάφερε να αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο Σαπιέντσα.  

Με πλαστά έγγραφα πήρε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Νομού Αργολίδας και ξεκίνησε την ειδικότητά του στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας της Πάτρας. Λίγα χρόνια μετά πήρε τον τίτλο του ειδικευόμενου γενικού ιατρού και διορίστηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο της Σκύρου.    

Η απάτη άρχισε να ερευνάται μετά από καταγγελία πολίτη στο υπουργείο Υγείας και διαπιστώθηκε ότι παρότι παρουσίαζε έγγραφα και πτυχία από το πανεπιστήμιο της Ρώμης, γιατρός με αυτό το όνομα δεν υπήρχε στα αρχεία του πανεπιστημίου.  

Ο «γιατρός» έκανε μάλιστα, σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr και προκλητική ζωή κυκλοφορώντας με Φεράρι ενώ λέγεται πως διέθετε και ιδιωτικό αεροπλάνο.   

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ