Μήπως θα μείνεις στην πρωτεύουσα για τις γιορτές; 10+1 σούπερ λόγοι για να περάσεις αυτά τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Έμεινες στην πρωτεύουσα για τις γιορτές; Να ξέρεις είσαι πολύ τυχερή, γιατί θα έχεις πολλά πολλά να κάνεις.

Να πας να νιώσεις για λίγο παιδί στο Christmas Factory (ενδείκνυται και για τις μανούλες, γιατί οι μικροί σας δαίμονες θα περάσουν τέλεια). Θα απολαύσεις λαχταριστά μπισκότα, λουκούμια, σοκολάτες, παστέλια, ακόμη και υποβρύχιο.

Θα ευχηθείς τηλεοπτικοδιαδικτυακά στους αγαπημένους σου σε όλο τον κόσμο μέσα από το πιο hi-tech χριστουγεννιάτικο εργαστήρι. Θα περάσεις καλά γενικώς. Θα βρεις και το σπίτι του Άγιου Βασίλη. Στο Γκάζι είναι τελικά, όχι στην Καισαρεία.

Να πας σε ένα από τα καλύτερα ασιατικά εστιατόρια της πόλης, στο Tomoe στην Κηφισιά, γιατί εκτός από πολύ καλό φαγητό (μην και δεν φας την κολοκυθόσουπά τους), θα δοκιμάσεις και γιαπωνέζικους κουραμπιέδες, που τους φέρνουν στο τέλος για κέρασμα.
Είναι τραγανοί και φτιάχνονται με πράσινο τσάι και ζάχαρη άχνη βανίλιας. Α και μελομακάρονα, ναι. Βουτηγμένα σε σιρόπι μελιού και αρωματισμένα με ουίσκι Yamazaki. Ιαπωνία και Ελλάδα σε έναν συνδυασμό που θα σε κάνει να γλείφεις τα δάχτυλά σου.

Να πας στο Semiramis Restaurant του Semiramis βεβαίως βεβαίως, που έχει θέα στην πισίνα του ξενοδοχείου και tailor-made μενού, σούπερ απολαυστικά.  Έχει και εορταστικά μενού για παιδιά.

Αν δεν πας στο από πάνω, να πας σε τούτο εδώ. Στο New Taste του New Hotel. 

Να πας στο Σύνταγμα τέλος πάντων. Που είναι σχετικά ωραία στολισμένο, που έχει πάντα κόσμο και χαρά και που επειδή είναι μονίμως γεμάτο φώτα και ζωντάνια, η φάση μοιάζει με Χριστούγεννα ακόμη κι όταν δεν είναι.
Και φυσικά να πας για shopping στην πολυαγαπημένη Ερμού που έχει την τιμητική της τώρα με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων.

Άμα δεν είσαι καλεσμένη σε κάποιο ρεβεγιόν μην σκας.
Βάλες πιτζάμες και..... HO HO HO!!!!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ