Ζώδια: Λογικοί και προσγειωμένοι οι στόχοι μας σήμερα μας λέει ο Κώστας Λεφάκης

Ο Άρης βρίσκεται πλέον στο Ζώδιο της Παρθένου και η δυναμικότητα θα είναι δυσεύρετη

Δράση και πάθος θα χαρακτηρίζει από εδώ και πέρα τα Ζώδια της Γης αλλά και του Νερού, διαβάζουμε στο oroskopos.gr!

Κριός

Βλέπεις τα πράγματα και τις καταστάσεις με τον δικό σου τρόπο κι έτσι κινείσαι. Θα πρέπει όμως να δεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό αν θες να καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Είσαι σε περίοδο που οι πλανήτες σε ευεργετούν με τη θετική τους ενέργεια ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον.

Ταύρος

Σήμερα οι πλανήτες σε ωθούν να αναζητήσεις άλλους δρόμους κι ευκαιρίες μέσα από τις οποίες θα διευρύνεις τους ορίζοντές σου και θα θέσεις νέους στόχους. Μη δείχνεις έλλειψη υποχωρητικότητας και αδιαλλαξίας απέναντι στους συνομιλητές σου. Φρόντισε να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Δίδυμος

Σήμερα υπάρχει κίνδυνος να έρθεις σε αντιπαραθέσεις με άτομα που δεν πρέπει. Έχεις εκνευρισμό για κάποια πράγματα που θέλεις να τελειώνεις. Φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις και μην ξεχνάς ότι ξεκινάει μια περίοδος που θα μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δρομολόγησε μεθοδικά το πρόγραμμά σου και να ξέρεις ότι το μέλλον απλώνεται μπροστά σου πολλά υποσχόμενο.

Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να έχεις κάποια υποτονικότητα με αποτέλεσμα να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά και να τελειώνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος γιατί μπαίνεις σε περίοδο που οι ευκαιρίες θα διαδέχονται η μία την άλλη και σε περιμένουν καινούργιες υποχρεώσεις που θα σε οδηγήσουν στην κορυφή.

Λέων

Σήμερα θα έχεις μεγάλη αισιοδοξία και θα δεις πολλές καταστάσεις από την θετική τους πλευρά. Κάποιες ειδήσεις που θα έχεις για θέματα που σε απασχολούν θα σε χαροποιήσουν πάρα πολύ. Ο δυναμισμός σου και η εφευρετικότητά σου θα είναι στα ύψη. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να διορθώσεις καταστάσεις που σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν.

Παρθένος

Σήμερα μπορείς να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα για να νιώσεις καλύτερα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να επικοινωνήσεις με δικά σου άτομα για να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μπαίνεις σε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο για τα σχέδιά σου. Προγραμματίσου και προετοιμάσου ανάλογα για τις ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν.

Ζυγός

Μάθε να χαίρεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου και να αφήνεις πίσω σου οτιδήποτε σταματά την πορεία σου ή σου χαλάει την ψυχολογική σου διάθεση. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να πάρεις ξανά τα πάνω σου ψυχολογικά και σωματικά. Θα δεις θα ξεπεράσεις πολύ εύκολα και τις δοκιμασίες που σε ταλαιπώρησαν.

Σκορπιός

Από σήμερα βάλε στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Βλέπω μια αισθητή αύξηση της φυσικής περιέργειάς σου και ταυτόχρονα της ικανότητάς σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Οι καταστάσεις σήμερα θα είναι πολύ καλές και θα απολαμβάνεις τις καλές εξελίξεις που θα έρχονται. Οι πλανήτες είναι αρκετά φιλικοί μαζί σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε για το μέλλον. Μπορείς να κάνεις πολλά σχέδια αφού από τώρα και στο εξής πολλές καταστάσεις που μπορεί να καθυστερούσαν βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή ημέρα θα είναι αρκετά καλή και η διάθεσή σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα. Φρόντισε να δείξεις γενναιοδωρία σε δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν την ανάγκη σου. Κάποια σχέδια που έχεις φρόντισε να τα προγραμματίσεις περισσότερο και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις όλα με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Υδροχόος

Η ημέρα σου ξεκινάει με πολύ δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν σε θέματα που καθυστερούν από το παρελθόν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Έχεις πολλές δυνατότητες για να ξεπεράσεις οποιοδήποτε πρόβλημα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις

Ιχθύς

Ο μοναχικός σου χαρακτήρας, σε έχει κάνει να πορεύεσαι στον κόσμο χωρίς τη υλική και ηθική βοήθεια των άλλων. Έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια αλλά παρ' όλα αυτά έχεις το χιούμορ σου και τη λογική σου σαν όπλα τα οποία σου δίνουν μια εσωτερική δύναμη ώστε να σε βοηθήσει στον δύσκολο αυτόν δρόμο. Παρ 'όλα αυτά καλό θα ήταν να επιτρέψεις τουλάχιστον στους οικείους σου να εισχωρήσουν στη ζωή σου και να σου δώσουν τη στήριξη και την ώθηση που όλοι χρειαζόμαστε για να μπορέσουμε να πορευτούμε και να επιτύχουμε σε όλους τους τομείς.
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ