Ένοικος της Airbnb βιάστηκε & δολοφονήθηκε από τους ιδιοκτήτες σπιτιού στη Μελβούρνη

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 36χρονος από τη Μελβούρνη.

Ο άντρας βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε δωμάτιο σπιτιού που είχε νοικιάσει μέσω της πλατφόρμας Airbnb. Δράστες της δολοφονίας φέρεται πως είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικού μέσου ενημέρωσης, ο 36χρονος Ραμίς Τζόνουζι, είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο Brighton East και δολοφονήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη, όπως αναφέρει το cnn.gr

Ο 36χρονος, όπως αναφέρει ο Guardian, έμενε στο συγκεκριμένο σπίτι περίπου μία εβδομάδα καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα προσωπικής φύσεως, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του.

Το βράδυ της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και δύο φίλοι του φέρεται να του επιτέθηκαν, να τον βίασαν με κάποιο αντικείμενο και στην συνέχεια να τον δολοφόνησαν.

Και οι τρεις άντρες είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες δολοφονίας, ενώ ο ένας βαρύνεται και με την κατηγορία του βιασμού.

Η Airbnb σε ανακοίνωσή της καταδίκασε το περιστατικό και τόνισε πως «δεν αποδέχεται τέτοιες πράξεις, που παραβιάζουν όλα όσα πρεσβεύει η παγκόσμια κοινότητά μας».

Παράλληλα, διευκρίνισε πως το εν λόγω σπίτι έχει διαγραφεί από την πλατφόρμα της και πλέον είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τις Αρχές για την πλήρη διαλεύκανση της δολοφονίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ