Η Ραμόνα Βλαντή άνοιξε το στόμα της : Η βασίλισσα του κιτς είναι η κ. Κατσαΐτη , η Καινούργιου too much (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κορίτσι με το εκρηκτικό ταπεραμέντο "ξαναχτυπά"

Ποιος είδε την Ραμόνα Βλαντή (στο Πρωινό του Mega) και δεν την φοβήθηκε! Η νικήτρια του «My style Rocks», που ξεχώρισε όχι μόνο για την ομορφιά και το στυλ της αλλά και για το δυναμικό χαρακτήρα της άνοιξε το στόμα της , καλεσμένη της Φαίης Σκορδά, και δεν ξέφυγε κανένας από τα βέλη της.

Η Ραμόνα Βλαντή, απέκτησε φανατικούς φίλους και φανατικούς εχθρούς ως ατίθασο κορίτσι που "τα λέει τσεκουράτα". Δεν φοβήθηκε ποτέ να πει "έξω από τα δόντια" τη γνώμη της on-air . Μάλιστα 

οι κόντρες της με την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ήταν μνημειώδεις. Όταν λοιπόν η ατίθαση και δυναμική Ραμόνα κλήθηκε να σχολιάσει το στιλ γνωστών γυναικών της τηλεόρασης στην εκπομπή «Πρωινό» δεν άφησε καμία παραπονεμένη. Μοίρασε αφειδώς τα...... "κοπλιμέντα" της.

Συγκεκριμένα για την κάθε μία είπε:

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Η βασίλισσα του κιτς είναι η κ. Κατσαΐτη! Εννοώ του καλού κιτς, όχι το κακό. Φοράει όλα αυτά μαζί, περίεργα χρώματα τα συνδυάζει, έχει ένα ταλέντο πάνω σε αυτό, να συνδυάζει το αταίριαστο».

Κατερίνα Καινούργιου: «Εμένα μου αρέσει σαν παρουσία, δεν μου αρέσει καθόλου όπως ντύνεται. Είναι too much για μένα. Είναι πολύ έντονα όλα: τα μαλλιά της, η βλεφαρίδα, το μακιγιάζ, τα ντεκολτέ, τα μήκη… Θα μπορούσε και καλύτερα».

Ευαγγελία Αραβανή: «Η Ευαγγελία είναι ένα πολύ όμορφο και φρέσκο κορίτσι. Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το στυλ της, αλλά είναι μια παρουσία που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη. Όπου την έχω πετύχει έξω δεν θέλει να κάνει μπαμ, κινείται σε χαμηλούς τόνους στα ρούχα της».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Καμιά φορά που την έχω πετύχει σε περιοδικά δεν μου αρέσει όπως ντύνεται, καθόλου. Δεν ντύνεται ωραία».

Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου αρέσει και πολύ. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Θα μπορούσε και καλύτερα γιατί είναι πάρα πολύ ωραία παρουσία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ