Τελικά η Ινδή σούπερσταρ Σρίντεβι πνίγηκε στην μπανιέρα της αφού λιποθύμησε - Δεν ήταν ανακοπή...

H ανακοίνωση από την αστυνομία του Ντουμπάι, έπειτα από τη νεκροψία που διενεργήθηκε, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα...

Σύμφωνα λοιπόν με τα νεώτερα στοιχεία η 54χρονη ηθοποιός Σρίντεβι πνίγηκε στην μπανιέρα του δωματίου της, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε και δεν πέθανε από καρδιακή προσβολή, όπως είχε αρχικά γίνει γνωστό.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί στην εισαγγελία "η οποία θα προβεί στις συνήθεις νομικές ενέργειες", τονίζεται επίσης δίχως περισσότερες διευκρινίσεις στην ανακοίνωση.

 

Στην πολυετή καριέρα της η Σρίντεβι πρωταγωνίστησε σε 300 ταινίες και είχε τιμηθεί με το Πάντμα Σρι, την τέταρτη ανώτατη διάκριση με την οποία βραβεύονται πολίτες. Καταγόταν από το κρατίδιο Τάμιλ Νάντου και άρχισε να παίζει σε ηλικία μόλις 4 ετών. Αργότερα, εγκατέλειψε το σχολείο για να αφιερωθεί αποκλειστικά στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο Μπόλιγουντ το 1979 με την ταινία Solva Sawan ("Η 14η Άνοιξη") και εξελίχθηκε σε μια από τις κορυφαίες πρωταγωνίστριες της ινδικής κινηματογραφικής βιομηχανίας. Μετά τον γάμο της με τον παραγωγό Μπόνεϊ Καπούρ το 1996 αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο. Επέστρεψε στη μεγάλη οθόνη 15 χρόνια αργότερα με την ταινία "English Vinglish" όπου έπαιζε μια νοικοκυρά που προσπαθεί να μάθει αγγλικά.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ, η τελευταία εμφάνισή της ήταν στην ταινία "Mom" (2017) στο ρόλο μιας μητέρας που εκδικείται τον βιασμό της κόρης της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ