Γιώργος Βασιλειάδης: "Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στα γήπεδα μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω..."

Έπειτα από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας και όσα απείρου κάλους σκηνικά διαδραματίστηκαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού παίρνει ξεκάθαρη θέση...

Στην πρώτη του επίσημη αντίδραση, ο Γιώργος Βασιλειάδης εμφανίστηκε αποφασισμένος να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

"Οι σημερινές εικόνες πληγώνουν πρώτα από όλα τους φίλους του ΠΑΟΚ και κατ' επέκταση όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Εικόνες όπου παράγοντες μπαίνουν οπλοφορώντας στους αγωνιστικούς χώρους μας γυρνούν πολλά χρόνια πίσω", ανέφερε χαρακτηριστικά.

"Τέτοιου είδους ακραία φαινόμενα απαιτούν γενναίες αποφάσεις. Ξεκινήσαμε μια προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους και κατεστημένα κυκλώματα.  Και φέτος μετά από χρόνια είχαμε το πιο συναρπαστικό και πιο δίκαιο  πρωτάθλημα.  Δε πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας εκτρέψει από το στόχο μας, ακόμη κι αν χρειαστεί σε συνεννόηση με την ΟΥΕΦΑ να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις", κατέληξε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Με πιστόλι ο Ιβάν Σαββίδης στο γήπεδο της Τούμπας

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, αίσθηση προκαλεί το φωτογραφικό υλικό από το γήπεδο της Τούμπας που εικονίζει τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο ενός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ζωσμένος με πιστόλι.

Σύμφωνα μάλιστα με ανθρώπους της ΑΕΚ απείλησε τον διαιτητή Κομίνη λέγοντάς του "είσαι νεκρός". Ο κ. Σαββίδης εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο αφότου ο διαιτητής, κατόπιν υπόδειξη επόπτη, ακύρωσε γκολ που θα έδινε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ σε βάρος της ΑΕΚ στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ