Ελεονώρα Μελέτη: Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση πριν τη γέννα, η φωτογραφία & το μήνυμά της

Η παρουσιάστρια αποχαιρέτησε, μέσω instagram, το Dancing with the Stars...

Την τελευταία της εμφάνιση, πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, έκανε χθες το βράδυ στο "Dancing with the Stars" η Ελεονώρα Μελέτη.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια αποχαιρέτησε, με ένα μήνυμα και μία φωτογραφία της στον λογαριασμό της στο instagram, το σόου χορού, στο οποίο ήταν κριτής.

Η ίδια τόνισε πως "το ταξίδι αυτό είχε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της", ενώ έδωσε ραντεβού στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους... τουλάχιστον μέχρι την έλευση του μωρού της!

 

Κάπως έτσι, αέρινα (φτερό), γλυκά ( ροζ nude) κ με λάμψη ( glitter υφασμα) κλείνω ένα υπέροχο χορευτικό ταξίδι σε ένα show που έχει ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου... το ταξίδι αυτό το έκανε πιο εύκολο κ πιο απολαυστικό η σχεδιάστρια @lenakatsanidou που κάθε εβδομάδα έβαζε όλη την έμπνευση τη δημιουργικότητα κ το ταλέντο της για να επιμελείται κάθε μου εμφάνιση σε αυτή τη τρυφερή περίοδο... ο @thanosvogiatzis επίσης φρόντιζε με αγάπη κ περίσσιο ταλέντο τα μαλλιά κ το μακιγιάζ μου κάθε φορά δίνοντας κ αλλο χαρακτήρα στην εμφάνιση. Τέλος τα κοσμήματα @kessarisofficial συμπλήρωναν με λάμψη κ φως! Από την άλλη εβδομάδα θα παρακολουθούμε μαζί το show όπως ξέρουμε πάντα... μέσω social!!! @ant1tv ...πάντα είναι όμορφα να γυρίζω εκεί απ όπου ξεκίνησα... @dwts_ant1 , @evagelia_aravani @gliagas , @galenavelikova , κύριε κωσταλα, πέρασα φανταστικά μαζί σας! ❤️️❤️️❤️️... #dwts6 #byebye #momtobe #9monthspregnant

A post shared by Εleonora Meleti nonoram (@nonoram) on

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ