Συγκλονιστικός Stephen Hawking: Το τελευταίο "δώρο" του στην ανθρωπότητα μας συγκίνησε- Πλήρωσε για το πασχαλινό γεύμα 50 αστέγων την ημέρα της κηδείας του

Ο μεγάλος επιστήμονας συγκίνησε τους πάντες με την συγκλονιστική κίνηση αγάπης την οποία έκανε λίγο πριν φύγει από τη ζωή...

Επρόκειτο αναμφισβήτητα για έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο, εκτός από εξαιρετικό επιστήμονα.

Την ημέρα της κηδείας του Stephen Hawking ένα πλουσιοπάροχο πασχαλινό δείπνο προσφέρθηκε σε 50 άστεγους από το Κέιμπριτζ, στη μνήμη του μεγάλου αστροφυσικού.

Η δωρεά της οικογένειάς του στη φιλανθρωπική οργάνωση FoodCycle, βοήθησε να πληρωθεί το δείπνο που έλαβε χώρα στην Εκκλησία Wesley Methodist, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ένα σημείωμα πάνω στο τραπέζι ενημέρωνε τους ανθρώπους πως το γεύμα τους ήταν προσφορά του κορυφαίου αστροφυσικού.

Ένας εκπρόσωπος της φιλανθρωπικής οργάνωσης που βοηθά τους άστεγους και τους πεινασμένους του Κέιμπριτζ ευχαρίστησε, με ανακοίνωσή του στα social media, την οικογένεια Hawking. «Είμαστε ευγνώμονες για την ευγενική τους δωρεά που μας βοήθησε να προσφέρουμε ένα πλούσιο πασχαλινό γεύμα, σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη...».

Ενώ, λοιπόν όλος ο κόσμος έλεγε το τελευταίο "αντίο" στον Hawking, σε μικρή απόσταση, άστεγοι και άνθρωποι που έχουν μεγάλη ανάγκη απολάμβαναν ένα γεύμα που τους προσφέρθηκε χάρη σε εκείνον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ