Iδού τα ωραιότερα φορέματα για Άνοιξη - Καλοκαίρι! Οικονομικά, χρωματιστά & ιδανικά για κάθε περίσταση

Συμβουλές και λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν καθημερινά δίνει η blogger Κατερίνα Μαραγκού μέσα από το toimerologio.me

Η εποχή της αναζήτησης για νέα, ωραία, ξεχωριστά κομμάτια έχει ξεκινήσει. Η αλήθεια είναι οτι μαζί με τον καιρό που αλλάζει αλλάζουν όλα στη ζωή μας.

Η διάθεσή μας, το ντύσιμό μας, το στυλ μας και η ψυχολογία μας! Ένα ωραίο καινούριο φόρεμα θα μπορούσε να αποτελέσει μια safe επιλογή για την συγκεκριμένη εποχή.

Το ζητούμενο είναι βέβαια να μην το πληρώσουμε ακριβά αλλά να δείχνει ακριβό, να έχει ωραίο σχέδιο αλλά να μην είναι υπογεγραμμένο από κάποιον επώνυμο σχεδιαστή που το κάνει απαγορευτικό για εμάς, να ταιριάζει στο σωματοτυπό μας αλλά να είναι και στη μόδα και πολλά ακόμα που βολεύουν κάθε μια από εμάς για ξεχωριστούς λόγους…

Έτσι λοιπόν εγώ καταφεύγω πάντα στους γνωστούς – άγνωστους δηλαδή στις μεγάλες αλυσίδες που πάντα έχουν μια πρόταση σε καλή τιμή.

Ειλικρινά πιστεύω οτι όλα αυτά τα ρούχα, που άπειρες γυναίκες καθημερινά αγοράζουν από αυτά τα πασίγνωστα ανά τον κόσμο καταστήματα, μπορούν να δείξουν εντελώς διαφορετικά σε καθεμία από εμάς.

Αρκεί να τα αναβαθμίσουμε με την δική μας προσωπική πινελιά. Ένα κολιέ, ένα ωραίο μαντήλι, ένα ξεχωριστό πέδιλο ή ένα σπορ τζιν μπουφάν μπορούν να αλλάξουν εντελώς το ύφος και το στυλ του κάθε φορέματος.

Ξεκίνησα από τα H&M  που είναι μια αλυσίδα από εκείνες που μπαίνω μέσα και σπάνιο ανακαλύπτω κάτι καταπληκτικό ωστόσο πάντα θα βρω ορισμένες safe καθημερινές προτάσεις σε καλές τιμές. Στο συγκεκριμένο κατάστημα προτιμώ τα μονόχρωμα γιατί οτι έχουν σε εμπριμέ ποτέ δεν έχει τρελάνει έως σήμερα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο toimerologio.me

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ