Είναι εντυπωσιακές και βρίσκονται στην αφρόκρεμα της πολυτέλειας για το φετινό καλοκαίρι-Οι 12 ελληνικές πισίνες που σαρώνουν το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Η μία πιο όμορφη από την άλλη- Από την Μύκονο ως την Αντίπαρο και από την Πάρο ως τη Σύρο οι δώδεκα ελληνικές πισίνες που βρίσκονται στην αφρόκρεμα της πολυτέλειας

Το καλοκαίρι πλησιάζει και τα δημοσιεύματα στο διεθνή τύπο που εξυμνούν τις ομορφιές της Ελλάδας πληθαίνουν.

Οι 12 πισίνες που βρίσκονται στις Κυκλάδες, συγκαταλέγονται στις πιο εντυπωσιακές στον κόσμο, σύμφωνα με την εταιρεία «The luxurians Villas». Στο σχετικό δημοσίευμα, το site αναδεικνύει πισίνες που κόβουν την ανάσα και συνήθως, αποτελούν μέρος πολυτελών σπιτιων, προσφέροντας ξέγνοιαστες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης. Όλες τους δε, διαθέτουν μαγευτική θέα.

«Τις καλοκαιρινές ημέρες όταν οι θερμοκρασίες φτάνουν ψηλά και η μαλακή αύρα χαϊδεύει το δέρμα, δεν υπάρχει πλέον καλύτερο συναίσθημα από μια βουτιά στη δική σας ιδιωτική πισίνα για να απολαύσετε το ελληνικό καλοκαίρι» αναφέρεται στο σχετικό άρθρο που συνεχίζεται ως εξής: «Προσθέστε ένα δροσερό ποτό το απόγευμα και απίστευτα ηλιοβασιλέματα και ίσως μόλις βρήκατε τον παράδεισο σας στη γη»!

«Ακριβώς εγκαίρως για την καλοκαιρινή σας απόδραση στα Ελληνικά νησιά, είμαστε υπερήφανοι να σας παρουσιάσουμε 12 από τις καλύτερες ιδιωτικές πισίνες από την Lux Villa Collection. Από τη Μύκονο στη Σύρο και από την Πάρο στην Αντίπαρο, αυτές οι πισίνες αξίζουν ένα αεροπορικό εισιτήριο για τις διακοπές σας», όπως αναφέρει το Cyclades24

Δείτε τις δώδεκα υπέροχες πισίνες που θα σας κόψουν την ανάσα

Luxury Villa Levantes -Σύρος

 

Luxury Villa Norma- Πάρος

 

Luxury Villa Morgana- Πάρος

 

Luxury Villa Carmela - Αντίπαρος

 

Villa Swann - Μύκονος

Luxury Villa Scarlet - Σύρος

 

Luxury Villa Agatha - Μykonos

 

Luxury Villa Alkyones- Μύκονος

 

Luxury Villa Estelle-Πάρος

 

Luxury Villa Roxanne- Μύκονος

 

Villa Joe- Σύρος

 

Luxury Villa Anemone- Μύκονος

Το άρθρο δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στο MadeinGreecenews στις 19/4/2018

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ