Ρόδος: Μπράβοι έδειραν άγρια τρεις Γάλλους ανιματέρ σε μαγαζί - Ήταν, λέει, μεθυσμένοι

Δύο από αυτούς διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο.

Ανατριχίλα έχει προκαλέσει στην φιλήσυχη κοινωνία συνεχώς αναπτυσσόμενου τουριστικού προορισμού στις ανατολικές ακτές της Ρόδου ο άγριος ξυλοδαρμός και επικίνδυνος τραυματισμός τριών Γάλλων ανιματέρ, που εργάζονται σε γνωστό ξενοδοχείο, έξω από νυχτερινό κατάστημα, από τρεις τουλάχιστον «μπράβους», κυριολεκτικά για ασήμαντη αφορμή.

Οι τρεις ανιματέρ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, διασκέδαζαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο και λόγω μέθης ενοχλούσαν το προσωπικό και τους πελάτες.

Σε κάποια στιγμή ο ένας εξ’ αυτών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε ιδιαίτερα φορτικός στον ηχολήπτη και για τον λόγο αυτό «επιστρατεύθηκαν», 3 άτομα της φύλαξης του καταστήματος και μετά από παρότρυνση συγγενούς του ιδιοκτήτη, οδηγήθηκαν εκτός του καταστήματος.

Το ένα έφερε το άλλο και ακολούθησε άγρια συμπλοκή και ξυλοδαρμός τους μέχρι μάλιστα που ένας εξ’ αυτών φέρεται να έπεσε στην γυάλινη προθήκη παρακείμενου τουριστικού καταστήματος και να υπέστη σοβαρά τραύματα στο ένα πόδι και στο πρόσωπο.

Παρά τα σοβαρά του τραύματα ο ξυλοδαρμός τους δεν φέρεται να σταμάτησε εκεί και δύο εξ’ αυτών κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας, σοβαρότερα τραυματισμένος εξήλθε χθες, ενώ ενημέρωσε τις αρχές ότι δεν επιθυμεί να υποβάλει μήνυση.

Ανάλογη ενημέρωση είχε και η διοίκηση του ξενοδοχείου στο οποίο απασχολείται μέσω του πρακτορείου στο οποίο εργάζεται.

Σημειώνεται ότι για το περιστατικό φέρεται να ενημερώθηκε από διερχόμενο πολίτη η άμεση δράση και στην πορεία να έγινε και νέο τηλεφώνημα από το ίδιο άτομο, που ανακάλεσε την καταγγελία του.

Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου δεν έχουν ακόμη καταφέρει να ξεδιαλύνουν τι ήταν αυτό που πυροδότησε το αιματηρό περιστατικό και χθες κάλεσαν για εξηγήσεις τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ζητώντας παράλληλα ενημέρωση γύρω από τα στοιχεία ταυτότητας του απασχολούμενου στο κατάστημα προσωπικού ενώ θα γίνει και έλεγχος σε βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων της περιοχής.

Η έρευνα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική της Ρόδου», αποσκοπεί στην διαπίστωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκόμενων εγκλημάτων και συγκεκριμένα για τη διαπίστωση τυχόν χρήσεως μαχαιριών ή αυτοσχέδιων όπλων (σπασμένα τζάμια) αφού οι φερόμενοι ως θύματα δεν προτίθενται να υποβάλουν μηνύσεις.

Μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είναι απλώς μια «μαύρη σελίδα» και μια «κακιά στιγμή». Ωστόσο, η ωμή πραγματικότητα λέει ότι σε διάφορα «καυτά» τουριστικά σημεία της χώρας το ό,τι δεν συμβαίνουν συχνότερα τέτοια περιστατικά μοιάζει με θαύμα.

Είναι εξάλλου γνωστά σε όλους περιστατικά άγριων ξυλοδαρμών αλλοδαπών σε γνωστά καταστήματα τουριστικών προορισμών που κατέληξαν σε τραγωδίες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ