Ντύσιμο για καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση: 60 εντυπωσιακές ιδέες για κάθε στυλ

Για να ξεχωρίσεις στα ιερά μυστήρια.

Αν αναρωτιέστε «τι να φορέσω σε έναν γάμο ή μια βάπτιση;», τότε οι προτάσεις με ντυσίματα που ακολουθούν θα σας δώσουν την λύση. Πρόκειται για εντυπωσιακές ιδέες με ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση που καλύπτουν όλες τις περιστάσεις και όλα τα γούστα.

Ντύσιμο με παντελόνι, φούστα ή φόρεμα για γάμο / βάπτιση, σε νεανικά σχέδια ή πιο σικ κόψιμο ιδανικά για μια καλεσμένη, αλλά και για ένα στενό συγγενικό πρόσωπο. Ρούχα για γάμο στο νησί ή την πόλη, αλλά και στην παραλία ή το χωριό, για χειμώνα ή καλοκαίρι. Οτιδήποτε κι αν ψάχνετε, θα πάρετε πολλές ιδέες παρακάτω.

Συνδυάστε τα ρούχα με το κατάλληλο χτένισμα για καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση και δημιουργήστε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα.

Φορέματα για γάμο / βάπτιση:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (21)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (28)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (24)

Το φόρεμα αποτελεί τη Νο1 επιλογή των γυναικών για μια καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση. Είναι θηλυκό, εκθαμβωτικό και πολύ βολικό, αφού από μόνο του δημιουργεί ένα ολόκληρο ντύσιμο για γάμο. Το μόνο που μένει είναι να επιλέξετε το ιδανικό ζευγάρι παπουτσιών και τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση σας.

Από τα κοντά αέρινα ή cocktail dress για γάμο μέχρι τα μακριά φουστάνια που κάνουν μια σιλουέτα να δείχνει κομψή και εντυπωσιακή, τα φορέματα για γάμο ή βάπτιση καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις τοποθεσίες (νησί, πόλη, χωριό κλπ).

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (23)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (31)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (20)

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό για τον σωματότυπο σας, για την εποχή του χρόνου και τον τόπο που θα γίνει το μυστήριο, ώστε να κάνετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σε περίπτωση που μιλάμε για χειμωνιάτικο γάμο, το φόρεμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι πιο ζεστό απ’ ότι για έναν γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι. Συνήθως διαθέτει μακρύ μανίκι ή συνδυάζεται με ένα γουνάκι, μια κάπα ή ένα κομψό ημίπαλτο. Τα καλοκαιρινά από την άλλη μεριά φορέματα για βάπτιση ή γάμο είναι πιο αέρινα, δροσερά, συνήθως με τιραντάκι ή στράπλες.

Σε μια βάφτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα πιο απλό φόρεμα, ενώ στον γάμο συνήθως είναι πιο εντυπωσιακά και βραδινά.

Μια γυναίκα με σώμα σωλήνα, δηλαδή χωρίς καμπύλη στη μέση είναι προτιμότερο να επιλέξει ένα φόρεμα με ζώνη. Εναλλακτικά τα φορέματα με ανοίγματα στα πλευρά ή κάποιο που να στενεύει στο σημείο της μέσης, μπορούν επίσης να κάνουν την μέση να δείχνει λεπτότερη.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (30)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (29)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (27)

Αν θέλετε να αναδείξετε τα όμορφα πόδια σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να φορέσετε ένα κοντό – μίνι φόρεμα. Για να τα κάνετε να δείχνουν πιο μακριά και λεπτά, επιλέξτε ένα nude παπούτσι.

Τα μίντι φορέματα είναι ιδανικά για κάθε σωματότυπο και κολακεύουν κάθε γυναίκα. Απλά θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό κόψιμο για την σιλουέτα σας.

Όσον αφορά τα παπούτσια που θα συνδυάσετε με το φόρεμα για γάμο ή βάπτιση, σημαντικό ρόλο παίζει η τοποθεσία του μυστηρίου. Αν για παράδειγμα πρόκειται για έναν γάμο ή μια βάπτιση σε νησί ή στην παραλία, καλό θα είναι να επιλέξετε φλατ παπούτσια για να έχετε πιο άνετο περπάτημα. Αν όμως θέλετε να προσθέσετε ύψος, επιλέξτε ένα ζευγάρι πλατφόρμες. Σε κάθε άλλη περίπτωση, τα φορέματα συνδυάζονται υπέροχα με γόβες ή πέδιλα.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (26)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (25)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (22)

► Δείτε 100 εντυπωσιακά φορέματα για γάμο, καθώς και τι να φορέσετε ανάλογα με την τοποθεσία

Ντύσιμο για γάμο / βάπτιση με φούστα:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (35)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (32)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (37)

Μια ακόμη υπέροχη ιδέα είναι το ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση με φούστα σε συνδυασμό με ένα top. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε είδος και μήκος φούστας σας κολακεύει, δημιουργώντας εκπληκτικά σύνολα.

Διαλέξτε ανάμεσα σε κλος, πλισέ, Α γραμμής, ασύμμετρες, ψηλόμεσες ή pencil φούστες την ιδανική για τον σωματότυπο σας και δημιουργήστε το τέλειο ντύσιμο για γάμο / βάπτιση. Συνδυάστε τη με ένα εφαρμοστό μπλουζάκι από μέσα, ένα πουκάμισο, ένα crop top ή ένα αέρινο μπλουζάκι και κλέψτε τις εντυπώσεις ως καλεσμένη.

Οι φούστες μπορούν να φορεθούν τόσο σε καλοκαιρινό, όσο και χειμωνιάτικο γάμο. Αυτό που έχει σημασία είναι η επιλογή του κατάλληλου με την εποχή τοπ.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (36)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (34)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (33)

Για να τονίσετε και να κάνετε πιο λεπτή τη μέση σας ή για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση πως υπάρχει μέση, ακόμη κι αν έχετε σώμα σωλήνα, επιλέξτε μια ψηλόμεση φούστα και προαιρετικά προσθέστε μια ζώνη.

Η επιλογή nude παπουτσιών και πάλι θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν λεπτότερα και ψηλότερα. Ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα εσείς επιθυμείτε.

► Δείτε 20 υπέροχες προτάσεις με ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση φορώντας φούστα, καθώς και το πως να φορέσετε μια pencil φούστα

Ολόσωμη φόρμα για γάμο ή βάπτιση:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (39)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (43)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (42)

Οι ολόσωμες φόρμες είναι μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση. Υπάρχει ένα σχέδιο ιδανικό για κάθε σωματότυπο, απλά θα πρέπει να βρείτε το ιδανικό για τον δικό σας.

Τα πιο συνηθισμένα και εύκολα στους συνδυασμούς χρώματα που επιλέγει μια γυναίκα είναι το μαύρο και το άσπρο. Βέβαια υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές. Για έναν καλοκαιρινό γάμο / βάπτιση μπορείτε να επιλέξετε ένα παστέλ χρώμα ή ένα πιο έντονο – neon χρώμα. Από την άλλη, για ένα χειμωνιάτικο γάμο / βάπτιση μπορείτε να προτιμήσετε κάτι πιο σκούρο.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (40)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (41)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (38)

Είναι επίσης ένα από τα ρούχα για καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση που από μόνα τους ολοκληρώνουν το σύνολο. Το μόνο που απομένει είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια.

► Δείτε περισσότερες ιδέες και στιλιστικά μυστικά για να φορέσετε μια ολόσωμη φόρμα σε κάθε περίσταση, όπως και προτάσεις με ολόσωμες φόρμες για καλοκαιρινό γάμο

Ντύσιμο με παντελόνι / παντελόνα για γάμο ή βάπτιση:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (44)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (49)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (47)

Αν δεν είστε φαν των φορεμάτων και της φούστας ή απλά ψάχνετε μια διαφορετική ιδέα για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση, μπορείτε να φορέσετε ένα παντελόνι ή μια παντελόνα.

Συνδυάστε το με ένα όμορφο crop top μπλουζάκι, ένα σατέν τιραντάκι, μια μπλούζα με έναν ώμο ή ένα δαντελωτό σχέδιο και κλέψτε τις εντυπώσεις. Τα ρούχα αυτά είναι ιδανικά για μια καλεσμένη, αλλά και για τα κοντινά μέλη της οικογένειας όπως η μαμά – πεθερά, η αδερφή αλλά και η κουμπάρα.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (46)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (45)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (48)

Οι παντελόνες και τα παντελόνια μπορούν να φορεθούν τόσο με γόβες και πέδιλα, όσο και με πλατφόρμες. Η πιο συνηθισμένη επιλογή τσάντας για ένα τέτοιο ντύσιμο είναι η τσάντα φάκελος.

Ρούχα για γάμο / βάπτιση για γυναίκες με καμπύλες:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (53)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (51)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (55)

Αν το σώμα σας διαθέτει όμορφες πλούσιες καμπύλες και γεμάτη σιλουέτα, δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κάνετε ένα εντυπωσιακό ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση. Υπάρχουν υπέροχα φορέματα και ολόσωμες φόρμες για παχουλές γυναίκες που κρύβουν τα σημεία που θέλετε και στρέφουν την προσοχή σε αυτά που σας κολακεύουν περισσότερο. Επιλέξτε το ιδανικό σχέδιο για εσάς και κάντε μια εκθαμβωτική εμφάνιση σαν καλεσμένη σε γάμο ή βάπτιση.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (54)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (50)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (52)

Τα σκούρα χρώματα συνήθως κόβουν πόντους, ωστόσο μπορείτε να επιλέξετε όποιο χρώμα σας αρέσει και σας κολακεύει.

Αν θέλετε να τονίσετε την μέση σας, επιλέξτε ένα σχέδιο που στενεύει στο σημείο αυτό ή φορέστε μια ζώνη.

Ντύσιμο για γάμο / βάπτιση για εγκύους:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (59)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (61)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (56)

Αν διανύετε την ομορφότερη περίοδο της ζωής σας, περιμένοντας το αγγελούδι σας να γεννηθεί, αλλά πρέπει να παρευρεθείτε σε κάποιον γάμο ή βάφτιση, δεν πρέπει να ανησυχείτε. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση για εγκύους. Τα υφάσματα στα φορέματα και τα ρούχα για εγκύους είναι πιο ελαστικά ή πιο αέρινα. Αφήνουν έτσι περιθώριο στην κοιλιά και δεν την πιέζουν.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (57)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (58)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (60)

Μπορείτε να επιλέξετε ένα όμορφο φόρεμα σε κοντό, μίντι ή μακρύ μήκος, το οποίο θα αναδεικνύει με υπέροχο τρόπο την φουσκωτή σας κοιλίτσα. Εναλλακτικά, φορέστε μια ψηλόμεση φούστα και συνδυάστε την με ένα crop top μπλουζάκι.

Ντύσιμο για καλεσμένη σε πολιτικό γάμο:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (18)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (14)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (19)

Ο πολιτικός γάμος τελείται στο δημαρχείο και συνήθως είναι πιο απλός με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Σε αυτή την περίπτωση τα ρούχα που θα φορέσετε ως καλεσμένη μπορούν να ανήκουν σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω κατηγορίες (φόρεμα, φούστα, ολόσωμη φόρμα, παντελόνι), μόνο που θα είναι ίσως λίγο πιο απλά.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (17)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (15)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (16)

Τι σημαίνει αυτό; Το ντύσιμο για πολιτικό γάμο δεν είναι τόσο βραδινό και τα πολλά στρας δεν αποτελούν καλή επιλογή. Προτιμήστε κάτι απλό, χωρίς πολλά διακοσμητικά στοιχεία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε μια διαφάνεια, ένα δαντελένιο φόρεμα ή γενικότερα δαντέλα.

► Δείτε πως μπορείτε να φορέσετε ένα δαντελένιο φόρεμα

Καλεσμένη σε γάμο / βάπτιση καλοκαίρι:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (7)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (5)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (6)

Η επιλογή για ντύσιμο σε γάμο ή βάπτιση που τελείται Καλοκαίρι ή Άνοιξη γίνεται ανάμεσα σε λεπτά, αέρινα και δροσερά υφάσματα. Τα χρώματα που επικρατούν αυτές τις εποχές είναι τα κλασσικά: μαύρο, άσπρο, παστέλ και νουντ αποχρώσεις. Αν όμως θέλετε να ξεχωρίσετε και να δημιουργήσετε μια εκθαμβωτική εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον έντονο ή neon χρωματισμό.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (4)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (3)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (2)

Τα αρχαιοελληνικού τύπου φορέματα, αλλά και τα δαντελένια αποτελούν υπέροχες προτάσεις για το ντύσιμο μιας καλεσμένης σε γάμο ή βάπτιση.

Καλεσμένη σε χειμωνιάτικο γάμο ή βάπτιση:

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (9)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (8)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (12)

Σε έναν χειμωνιάτικο ή φθινοπωρινό γάμο / βάπτιση τα υφάσματα συνήθως είναι πιο χοντρά. Υπέροχη επιλογή αποτελεί το βελούδο, ένα πολυτελές και εντυπωσιακό ύφασμα που είναι συνυφασμένο με αυτές τις εποχές.

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (10)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (11)

Ντύσιμο για γάμο ή βάπτιση (13)

Τα φορέματα, αλλά και οι μπλούζες που θα επιλέξετε για έναν γάμο σε αυτή την περίοδο του χρόνου είναι συνήθως μακρυμάνικα. Ωστόσο υπάρχουν και ρούχα με τους ώμους έξω ή με τιράντες που είναι βραδινά κομμάτια και φοριούνται καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ