Έτσι ντύθηκαν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο pre -wedding πάρτι τους - η ώρα η καλή! (φώτο-βίντεο)

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στο σπίτι των κουμπάρων τους Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Τελειώσαν τα ψέμματα! Σε λίγη ώρα  ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα θα αποχαιρετήσουν για πάντα τον κόσμο των Singles και θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας στη Σίφνο.

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην εκκλησία του Ταξιάρχη στο Βαθύ και θα ακολουθήσει γαμήλιο γλέντι στο σπίτι των κουμπάρων τους Μαρίνας Βερνίκου και Μίλτου Καμπουρίδη, που βρίσκεται στην ίδια παραλία.

Το λαμπερό ζευγάρι λίγο πριν το ευτυχές γεγονός θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους τους που κατέφθασαν στη Σίφνο για τον γάμο τους και αποφάσισαν να κάνουν το τελευταίο τους πάρτι ως εργένηδες, χορεύοντας και γλεντώντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Χριστίνα φορούσε ένα εντυπωσιακό κοντό φόρεμα με τούλι ενώ ο Σάκης επέλεξε ένα λευκό παντελόνι και μπλε πουκάμισο.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, που φόρεσε ένα κοντό χρυσό φόρεμα Celia Kritharioti και λευκές γόβες Christian Louboutin. Η Αθηνά και ο Σάκης, έκλεψαν κάποια στιγμή την παράσταση με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Ο παρουσιαστής του Survivor, ανέβασε και μια φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram πριν από το πάρτι με την λεζάντα «Εφτασε η ωρα για το νοκ-αουτ! Knockdown-ready!».

 

 

Εφτασε η ωρα για το νοκ-αουτ! ? ? Knockdown-ready! #sakischristina #weddingday #knockdown (ρουχα: @takisgiannetos )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις

 

 Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία με τους δυο τους αγκαλιασμένους, στο πάρτι.  "Χθες κατεβήκαμε τα σκαλιά του prewedding party μας... Σήμερα ετοιμαζόμαστε να ανέβουμε τα σκαλιά της εκκλησίας!

Η ώρα μας η καλή", έγραψε

 

 

Και εμείς με τη σειρά μας να ευχηθούμε «Η ώρα η καλή»!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ