Όταν η Μελάνια Τραμπ επιλέγει το λευκό για Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο: Μια πρώτη κυρία που λάμπει (φωτό-βίντεο)

Η Μελάνια Τραμπ χαιρέτησε τους προσκεκλημένους της λέγοντας: «Καλώς ήλθατε στον Λευκό Οίκο. Απολαύστε τη βραδιά. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και υγιές Νέο Έτος ».

Λαμπερή, χαμογελαστή και ευτυχισμένη η Μελάνια Τραμπ εμφανίστηκε δίπλα στον σύζυγο της, Ντόναλντ Τραμπ στο Congressional Ball που πραγματοποιήθηκε στο μεγάλο φουαγιέ του Λευκού Οίκου.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, εκθαμβωτική με ένα λευκό φόρεμα Céline έκανε την εντυπωσιακή είσοδο της στην αίθουσα αγκαζέ με τον επίσης ευδιάθετο Πρόεδρο των ΗΠΑ, ενώ η μπάντα έπαιζε γιορτινή μουσική.

Ο Ντόναλντ Τραμπαπηύθυνε στο κοινό  ένα τετράλεπτο μήνυμα για τα δύο χρόνια της θητείας του χωρίς να παραλείψει βέβαια να κάνει λόγο για μεγάλες επιτυχίες στον Λευκό Οίκο.  «Ήταν απίστευτα αυτά τα δύο χρόνια. Πολύ-πολύ ιδιαίτερα. Καμία άλλη κυβέρνηση δεν έχει κάνει περισσότερα σε αυτά τα πρώτα δύο χρόνια από ό, τι η κυβέρνηση Τραμπ. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε και αυτή θα είναι μια πραγματικά συναρπαστική εβδομάδα και νομίζω ότι θα είναι ένα πραγματικά συναρπαστικό έτος αυτό που έρχεται», είπε.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ προσκάλεσε το ακροατήριο  του να απολαύσει το "μεγαλείο" του Λευκού Οίκου και πρόσθεσε ότι αυτός και η Μελάνια είναι ευτυχισμένοι που ζουν εκεί. «Για μένα είναι ένα χαρούμενο μέρος», είπε προσθέτοντας ότι ο Λευκός Οίκος «είναι ένα απίστευτο μέρος για να ζει κάποιος».

Απευθυνόμενος  στους καλεσμένους που ανήκαν και στις δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος, ο Ντόναλντ Τραμπ πρόσθεσε: «Έχω πολλούς φίλους που είναι δημοκράτες».

«Αν οι Ρεπουμπλικανοί και οι Δημοκράτες ενωθούν, θα καταλήξουμε σε ένα απίστευτο σύστημα υγείας, που είναι κάτι που έπρεπε να έχειι συμβεί από την πρώτη μέρα. Και πρόκειται να συμβεί », είπε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεισε την ομιλία του, με ευχές για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος και έδωσε το λόγο στην Μελάνια η οποία όπως είπε έκανε εξαιρετική δουλειά με την διακόσμηση του Λευκού Οίκου.

Η Μελάνια Τραμπ χαιρέτησε τους προσκεκλημένους της λέγοντας: «Καλώς ήλθατε στον Λευκό Οίκο. Απολαύστε τη βραδιά. Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και υγιές Νέο Έτος ».

Το προεδρικό ζευγάρι δεν έμεινε για πολύ στο φουαγιέ του Λευκού Οίκου. Ανέβηκαν στον επάνω όροφο μόλις 29 λεπτά μετά την άφιξη τους, σύμφωνα με την Daily Mail.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ