Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ο Κοτζιάς κατά Καμμένου - "Είναι εθνικός ψεύτης και κοινός συκοφάντης"

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ του Νίκου Κοτζιά και του Πάνου Καμμένου

Την άμεση προσφυγή του στη δικαιοσύνη ανακοινώνει το ΠΡΑΤΤΩ «μετά από τις δύο μηνυτήριες αναφορές που έχουν ήδη κατατεθεί στην Εισαγγελία για παράνομες και ακραίες πρακτικές σε βάρος του Προέδρου του. Πρακτικές άκρως προσβλητικές για την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητα του.». Η  προσφυγή γίνεται μετά τη νέα επίθεση του Πάνου Καμμένου μέσω Twitter και το ΠΡΑΤΤΩ σε ανακοίνωσή του χαρακτηρίζει τον κ. Καμμένο «εθνικό ψεύτη» και «κοινό συκοφάντη».

Όπως σημειώνει το ΠΡΑΤΤΩ, είναι «Ισχυρισμοί συκοφαντικοί οι οποίοι συνοδεύονται από πρακτικές υπόκοσμου και παρακράτους, στοχεύοντας στη πρόκληση φόβου. Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπή της κύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας.

Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν» αναφέρει το ΠΡΑΤΤΩ και καταλήγει: «Με τη μήνυση που κατατίθεται, παρέχεται η δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να αποδείξει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις εν γνώσει του συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του. Θα καταφανεί δε, αν ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΡΑΤΤΩ

«Το ΠΡΑΤΤΩ προσφεύγει άμεσα στη δικαιοσύνη, ως συνέχεια των δύο προσφυγών που ήδη έχουν γίνει για παράνομες και ακραίες μεθοδεύσεις σε βάρος του.

Μεθοδεύσεις που αποσκοπούν στην αποτροπής της επικύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών από την Βουλή των Ελλήνων και υπονομεύουν τη λειτουργία της δημοκρατίας.

Και η παρούσα προσφυγή είναι πράξη προάσπισης της δημοκρατίας από εκείνους που θέλουν να την φθείρουν.

Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα στον κύριο Καμμένο να εκθέσει ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης τις συκοφαντίες, ύβρεις και ψέματά του.

Με την προσφυγή θα καταφανεί ότι ο εν λόγω κύριος είναι ο «Εθνικός ψεύτης» και ένας κοινός συκοφάντης».

Το χρονικό της κόντρας

Απάντηση στον τέως υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και την κίνηση  «ΠΡΑΤΤΩ» που είπε ότι θα συμμετέχει στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ για εθνικές εκλογές και Ευρωεκλογές εφόσον συμφωνήσουν στις αρχές, έδωσε μέσα από το twitter ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ απάντησε ε ένα λογοπαίγνιο αφήνοντας βαριά υπονοούμενα, ακόμη και χρηματισμό.

«ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΩ....Ρήμα αναφερόμενο ενίοτε στο εσωτερικό και συχνά μετά το 2017 στο εξωτερικό», αναφέρει το tweet που έκανε ο Πάνος Καμμένος.

 

 

Και η κόντρα μέσω twitter συνεχίστηκε μετά την προσφυγή στην δικαιοσύνη του ΠΡΑΤΤΩ. Ο κύριος Καμμένος έγραψε το μεσημέρι του Σαββάτου: «ΔΙΑ-ΠΡΑΤΤΩ :ρήμα το συναντάμε συχνά σε εκφράσεις όπως "διαπράττει προδοσία" ή "διαπράττει έγκλημα" δεν συνηθίζεται συχνά για καλό σκοπό».

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ