Συγκλονιστικό! Άννα Μπεζάν: «Ο πατέρας μου με έδερνε ανελέητα και η μητέρα μου αρνείται όλη της τη ζωή να με δει» (Βίντεο)

Δραματική η ιστορία της.

Η εξομολόγηση της Άννας Μπεζάν στη χθεσινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη συγκλονίζει, καθώς πέρασε πολύ δύσκολα χρόνια.

Όπως αποκάλυψε το μοντέλο που συμμετείχε στο φετινό «GNTM», η μητέρα της την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο, ο πατέρας της τη μεγάλωσε μέχρι τα 12 της χρόνια, ωστόσο τη χυπούσε.

Έτσι, η Άννα Μπεζάν το έσκασε από το σπίτι και ζήτησε φροντίδα στο ορφανοτροφείο «Μέλισσα».

«Όταν γεννήθηκα, η μητέρα μου με παράτησε στο νοσοκομείο. Ο πατέρας μου, μου είπε ότι η μητέρα μου δεν με ήθελε καθόλου. Στις σχολικές γιορτές όλα τα παιδάκια είχαν τις μητέρες τους κι εγώ πονούσα. Ο πατέρας μου ήταν αρκετά βίαιος με μένα, αλλά με τον κόσμο ήταν μια χαρά. Με χτυπούσε, με κλείδωνε στο σπίτι… Και όταν ήμουν12 ετών, γύρισα σπίτι από το σχολείο και ο πατέρας μου με χτύπησε επειδή δεν είχα ξεσκονίσει. Αλλά εγώ τον αγαπούσα» είπε η Άννα Μπεζάν.

Ύστερα, το μοντέλο αναφέρθηκε στο ότι η μητέρα της την απέρριψε, λέγοντας: «Η διευθύντρια του σχολείου με είδε χτυπημένη και φώναξε τον εισαγγελέα. Όταν οι Αρχές με πήγαν στο ορφανοτροφείο, ο πατέρας μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Στο ορφανοτροφείο “Μέλισσα” ήταν όλοι πάρα πολύ καλοί άνθρωποι. Την πρώτη φορά που μίλησα με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, μου είπε “δεν θέλω να με ξαναπάρεις τηλέφωνο, δεν είσαι παιδί μου εσύ, θα προτιμούσα να είχες πεθάνει, παρά να ζεις”».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ