Στα άδυτα του Λευκού Οίκου: Η Μελάνια Τραμπ ανέβασε φωτογραφίες παίζοντας με τα παιδάκια που είχε καλέσει (φώτο)

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε στα παιδιά και μπλουζάκια με το σύνθημα "Be Best"

Η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών φιλοξένησε μια ειδική εκδήλωση για τα παιδιά των υπαλλήλων της μυστικής υπηρεσίας της στον Λευκό Οίκο. Συγκεκριμένα   κάλεσε τα  παιδιά να παίξουν μπόουλινγκ στην νεόκτιστη αίθουσα που βρίσκεται στο εσωτερικό της επίσημης κατοικίας της. 

Η Μελάνια Τραμπ έδωσε στα παιδιά και μπλουζάκια με το σύνθημα «Be Best» που αποτελεί μέρος της εκστρατείας της και επικεντρώνεται στην ευημερία της νέας γενιάς και στην καταπολέμηση του cyberbullying και της χρήσης ναρκωτικών.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο twitter και έγραψε:  «Είναι υπέροχο να φιλοξενούμε παιδιά των δικών μας πρακτόρων σήμερα στην πρόσφατα ανακαινισμένη αίθουσα μπόουλινγκ στον Λευκό Οίκο. Η οικογένειά μου εκτιμά όλα όσα κάνει η Μυστική Υπηρεσία για να μας κρατά ασφαλείς. Σας ευχαριστώ».

 

Οι χρήστες του twitter έσπευσαν άμεσα να σχολιάσουν την ανάρτηση. «Τι θαυμάσιος τρόπος για να αναγνωρίσετε αυτά τα αφοσιωμένα άτομα και τις οικογένειές τους» ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Είναι οι ήρωές μας. Σας ευχαριστούμε που βάλατε αυτούς και τις οικογένειές τους στο προσκήνιο».

Η νέα αυτή ανάρτηση έρχεται μετά τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η φωτογραφία των γενεθλίων της Μελάνια Τραμπ. Ο Λευκός Οίκος επέλεξε μια ασυνήθιστη φωτογραφία για να ευχηθεί χρόνια πολλά στην Πρώτη Κυρία για τα 49α γενέθλιά της, δείχνοντάς την να κάθεται μόνη της, με ύφος μπλαζέ, στην άκρη ενός καναπέ με πλήθος δημοσιογράφων γύρω της και χωρίς τον Ντόναλντ Τραμπ ή τον γιο της Μπάρον, αναφέρει η express.co.uk

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ