Στο showroom της Themis Z: Η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη - Κανελλοπούλου υποδέχθηκε το eirinika - Η μόδα από τα πιάτα έως τα ρούχα! (φωτό & βίντεο )

Για μία μέρα το showroom ήταν ανοικτό στη Στησιχόρου! 

H ίδια η σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη - Κανελλοπούλου μας υποδέχθηκε και μας μίλησε για τα φετινά της δημιουργήματα: καφτάνια από μετάξι σουφλίου, σεμιζιέ φορέματα κοντά ή μακριά ολόλευκα σε εξαιρετική ποιότητα βαμβακιού, μίνι φουστάνια που παραπέμπουν σε αρχαιοελληνική κοντή ενδυμασία, μεταξωτά μαντήλια, καλοκαιρινά καπέλα και τσάντες μπάνιου, μαξιλάρια αλλά και μία υπέροχη σειρά πιάτων και γενικά tableware.

Ούτως ή άλλως όπως μας είπε η ίδια στα βίντεο που θα δείτε και μας παρουσιάζει το φετινό της θέμα έμπνευση που είναι το κύμα, έν αρχή ην το σχέδιο πάνω στα πιάτα. 

 

 

 

 

Από εκεί και πέρα το κύμα πάει και ......σκάει  σαν χρυσαφί μπορντούρα σε πολύ θηλυκές φούστες.

Δείτε επίσης: Θέμις Ζουγανέλη - Κανελοπούλου: H νέα συλλογή αέρινων μάξι φορεμάτων & τα μαντήλια της καλλονής Ελληνίδας σχεδιάστριας (φωτό)

 

Η εικόνα που σου δίνει το showroom είναι από άλλη χώρα και κυριαρχεί η υψηλή αισθητική μίνιμαλ γούστου, καθαρές γραμμές κύκλοι ή κύβοι αφού η μούσα της σχεδιάστριας είναι τα αρχιτεκτονικά σχέδια. 

Η ίδια ένα κορίτσι με αναγεννησιακή ομορφιά! Και λέω κορίτσι γιατί το χαμόγελό της, η θηλυκότητα και αυτή η ελαφριά σπιρτάδα δίνουν άλλο αέρα σε μία νέα γυναίκα επιτομή του σικ. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ