Θρίλερ με το θάνατο 29χρονου στη Θήβα - Αυτοκτονία ή δολοφονία; - Καθαρό το πτώμα - πλυμένο το μαχαίρι (φώτο-βίντεο)

Συγκλονίζει ο θείος του παιδιού

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί τις τελευταίες ώρες της αστυνομικές αρχές τη Βοιωτίας.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν στις 6.00 περίπου τα ξημερώματα από τον πατέρα 29χρονου, ότι το παιδί του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και βρίσκεται στο σπίτι, σοβαρά τραυματισμένο στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο ζητώντας ταυτόχρονα τη συνδρομή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του τραυματία νεαρού.

Ο 29χρονος νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο Θήβας όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου διενεργεί το ΤΑ. Θήβας . Οι αστυνομικοί εξετάζουν όπως αναφέρουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σωρό του 29χρονου άντρα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση που απασχολεί τις αστυνομικές αρχές της Θήβας από τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις έρευνες των αστυνομικών δεν προκύπτουν σαφή στοιχεία που να οδηγούν στην εγκληματική ενέργεια και ο κύκλος των ανακρίσεων συνεχίζεται.

Πηγές αναφέρουν οτι κατά το στάδιο της προανάκρισης ο πατέρας του θύματος υπέδειξε στους αστυνομικούς το οικιακό σκεύος στο οποίο έκρυψε το μαχαίρι το οποίο βρέθηκε δίπλα στον αιμόφυρτο 29χρονο, προκειμένου να τον προστατέψει από νέο τραυματισμό.

Το αιχμηρό αντικείμενο έχει σταλεί για έλεγχο στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο 29χρονος εργαζόταν ως βιομηχανικός εργάτης σε εργοστάσιο της περιοχής.

Έμενε με τον πατέρα του στο σπίτι τους στο συνοικισμό της Θήβας ενώ ο αδερφός του θύματος ο οποίος επίσης προσήλθε στην ασφάλεια Θήβας να καταθέσει, από καιρό είχε φύγει από το πατρικό και έμενε μόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος λάτρευε τον πατέρα του και είχε αναλάβει την φροντίδα του αμέσως μετά το θάνατο της μητέρας του, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star κεντρικής Ελλάδας.

Πατέρας και γιος δεν προκύπτει να έχουν νοσηλευτεί κάπου στο παρελθόν ωστόσο φέρονται να έπασχαν από ψυχολογικά προβλήματα.

Συγκλονίζει ο θείος του παιδιού - Καθαρό το πτώμα πλυμένο το μαχαίρι

Συγκλονίζει ο θείος του παιδιού που βρέθηκε μαχαιρωμένο. Μιλώντας στην κάμερα του Star κεντρικής Ελλάδας , συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αποκαλύπτει δε, ότι το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μία κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ