Μ. Δούση: "Κλείδωσα το γραφείο μου όπως κάθε μέρα - αλλά αυτό είναι είδηση" - Η απάντηση για την "τσιγαρίλα & τις κλειδωμένες πόρτες" στο Μαξίμου

Η απάντηση της Μάγκυς Δούση στο δημοσιεύμα για την "τσιγαρίλα & τις κλειδωμένες πόρτες" ήρθε μέσω facebook

δική της απάντηση στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το επιτελείο να βρίσκουν κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου και να χρειάζεται να επιστρατεύσουν κλειδαράδες έδωσε η Μάγκυ Δούση.

Η συνεργάτιδα του Χριστόφορου Βερναρδάκη (στον τομέα της επικοινωνίας) και υποψήφια βουλεύτρια στην Α' Αθήνας τόνισε ότι την Κυριακή φεύγοντας από το Μαξίμου, κλείδωσε και έδωσε τα κλειδιά στον αστυνομικό του ισογείου όπως πάντα. 

"Εγώ όταν έφυγα την Κυριακή, κλείδωσα και άφησα τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο όπως κάναμε κάθε μέρα φεύγοντας από το γραφείο... Αλλά για τον ΣΚΑΙ και την καθημερινή αυτό είναι είδηση.".., έγραψε η Μάγκι Δούση στην ανάρτηση της.

"Τσιγαρίλα & μάνταλα" - Το επίμαχο δημοσίευμα

Αντιμέτωπος με κλειδωμένες πόρτες και «τσιγαρίλα» βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις παρέλαβε τα κλειδιά του Μαξίμου από τον απερχόμενο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα Καθημερινή. 

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι για τις κλειδωμένες πόρτες χρειάστηκε να κληθεί ειδικός κλειδοκράτορας για να ανοίξουν τα γραφεία. 

Ο νέος πρωθυπουργός ήταν αναγκασμένος να αντιμετωπίσει ένα Μέγαρο Μαξίμου «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που προέβη στη συγκεκριμένη αποκάλυψη στην Καθημερινή. 

Σημειώνεται ότι πέραν του ότι το κάπνισμα απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους, όπως το Μαξίμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φανατικός αντικαπνιστής και πολλές φορές έχει εκφράσει δημόσια την πρόθεσή του να εφαρμοστεί παντού και αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος.

Πάντως, όταν όλα θα είναι έτοιμα, η έδρα της νέας κυβέρνησης θα «μετακομίσει» από το Μαξίμου στο κτήριο όπου παλιότερα στεγαζόταν το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στη Βασιλίσσης Σοφίας.
Το Μαξίμου θα γίνει κάτι σαν μουσειακό κτήριο και εκεί θα γίνονται μόνο οι συναντήσεις του πρωθυπουργού με ξένους ηγέτες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ