Έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν αλύπητα Εβραίο εκατομμυριούχο- Τέσσερις ληστές εισέβαλαν ξημερώματα στο σπίτι του (φωτό)

Οι κλέφτες  εισέβαλαν στο σπίτι του στο Gaspeldoorn  ξημερώματα  Κυριακής προς Δευτέρα.

Ο Ολλανδός  επιχειρηματίας και εκατομμυριούχος Benoit Wesly βασανίστηκε αλύπητα, στο Maastricht,  από τέσσερις  μασκοφόρους δράστες οι οποίοι και εισέβαλαν στο σπίτι του την ώρα που κοιμόταν στο κρεβάτι του. 

Ο Wesly ήταν μόνος κατά τη διάρκεια της ληστείας στο σπίτι του καθώς η σύζυγός του έλειπε στο εξωτερικό

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία που δημοσιεύει η rtlnieuws.nl την είδηση η βίλα είναι τεράστια και μοντέρνας αρχιτεκτονικής.   Στη δε πρόσοψη δεν είναι εμφανείς κάμερες

Ο 73χρονος Benoit Wesly, δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι, ενώ οι ληστές του ζητούσαν  επίμονα τον κωδικό για το χρηματοκιβώτιό του
Αντιστάθηκε σθεναρά γι΄ αυτό και δε δίστασαν να τον μαχαιρώσουν, να τον σπρώξουν στις σκάλες και να τον δέσουν στο τέλος σε μια καρέκλα
Ο άτυχος Ολλανδός δέχτηκε όλη τη βιαιότητα των λιστών καθώς του έβαλαν, αμέσως μετά,  ένα ύφασμα στη μύτη και το στόμα και του έριξαν νερό.

Ο ίδιος ήταν  οργισμένος από τους δράστες και προσπάθησε να  αντισταθεί με ένα κατσαβίδι.
Η εν λόγω μέθοδος βασανισμού  των λιστών δεν ήταν αυτοσχέδια αλλά τη χρησιμοποιούσαν στη CIA την περασμένη δεκαετία.
Τελικά, ο 73χρονος τους έδωσε τον κωδικό και αφού άρπαξαν το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον δεμένο. Μετά από αρκετή ώρα, το θύμα κατάφερε να λυθεί και πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τη βάρβαρη ληστεία.

Ο επιχειρηματίας ήταν δεμένος για ώρες πριν κατάφερει να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με το γείτονά του, το τηλέφωνό του σταμάτησε να εργάζεται και πήγε μόνος του στην αστυνομία για να κλείσει το συναγερμό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και αναζητά τους δράστες. "Αν υπάρχει καταγεγραμμένο υλικό στις κάμερες, θα τις διαβάσουμε", λέει ένας εκ των εκπροσώπων της αστυνομίας. 

Προς ώρας, δεν είναι γνωστό ούτε το ποσό της κλοπής ούτε και η  παρούσα κατάσταση της υγείας του Ολλανδού. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ