Οι top τάσεις του Interior Design σε χώρες όλου του πλανήτη: Από την Αυστραλία στο Βέλγιο & από τη Φινλανδία έως την Ελλάδα (φωτό)

Φυτά εσωτερικού χώρου, δερμάτινα έπιπλα, χαλιά από ρατάν και πινελιές από μπαμπού όπως σε φωτιστικά θα κάνουν τη διαφορά.

Σε όποια χώρα κι αν βρεθείτε θα δείτε πως απανταχού οι διακοσμητές προτείνουν ως δομικά υλικά αλλά και είδη διακόσμησης  υλικά της φύσης.
 

Ξύλο και μάρμαρο έχουν την τιμητική τους είτε αφορούν στην επένδυση ενός δαπέδου ή ενός μπάνιου.


Τα εν λόγω υλικά είναι φιλικά για τον άνθρωπο και αποπνέουν μια ζεστασιά όποιο κι αν είναι το στιλ της επιλογής σας.

Ταιριάζoυν τόσο σε minimal διακοσμήσεις όσο και σε πληθωρικές και maximal απαιτήσεων σπίτια

Βέβαια τα εν λόγω υλικά, δεν περιορίζονται μόνο στο κομμάτι της επένδυσης μιας επιφάνειας αλλά ακόμη και στην επίπλωση του σπιτιού.

Ο στόχος είναι να δοθεί έμφαση στο στιλ του σπιτιού, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του  elledecor.com και ο χώρος να είναι  λειτουργικός, ζεστός και ξεκούραστος για το μάτι και όσους ζουν εντός. 


 Σημασία δεν έχει πόσα χρήματα θα ξοδέψει κάποιος άνθρωπος για να διαμορφώσει το χώρο του σπιτιού του ή να το ανακαινίσει αλλά πόσο καλά γνωρίζει τις υφές των υλικών και τους συνδυασμούς  που ταιριάζουν μεταξύ τους ώστε να κάνει ένα «πάντρεμα» που θα δώσει την εντύπωση πως έχει παρέμβει ένας διακοσμητής με γνώση και εμπειρία.

Κάντε την περιήγησή σας στις φωτογραφίες του Slide Show και εμπνευστείτε!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ