Βίντεο- Τραγωδία στο Κιάτο: Σκότωσε & έθαψε τη μάνα του στην αποθήκη - Ήθελε να παίρνει τη σύνταξή της (εικόνες & βίντεο)

Οι αρχές κρατούν τον άνδρα ο οποίος  ομολόγησε και το φόνο της άτυχης μητέρας του. 

 Η αξία της ζωής για μερικούς ανθρώπους έχει μηδενική αξία. Ακόμη κι αν είναι η μητέρα που σε έφερε στον κόσμο και σε μεγάλωσε.

Λίγα μόλις ευρώ μιας σύνταξης είναι ικανά να θολώσουν το μυαλό και να φτάσουν ως το έγκλημα. 

Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας μετά την αποκάλυψη της δράσης του μητροκτόνου στην περιοχή τους δεν μπορούν πιστέψουν στα μάτια τους καθώς η γυναίκα αγνοείτο από το Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνισή της δηλώθηκε από τους οικείους της στις 17 Ιουλίου.

 

Όπως αναφέρει το korinthostv οι αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισής της, κατόρθωσαν το βράδυ της Παρασκευής να λύσουν το "κουβάρι" του γρίφου.

Συγκεκριμένα αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας για να κάνουν έρευνα, έψαξαν στο πίσω μέρος της αυλής  μέσα στην αποθήκη και εκεί εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.
Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ