Γάμος το φθινόπωρο; Δείτε 11 εκθαμβωτικούς συνδυασμούς για το "Art de la table" στο πιο glamorous τραπέζι του γάμου (φώτο)

Για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας

Οι περισσότεροι γάμοι γίνονται το καλοκαίρι αλλά το ρομαντικό φθινόπωρο με το δροσερό αεράκι να φυσάει και τα όμορφα χρώματα της φύσης να συνθέτουν ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό είναι επίσης μία καλή εποχή. Το τραπέζι του γάμου, πρέπει να αποπνέει πολυτέλεια και κομψότητα για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας.

Αντίθετα από ότι μπορεί να πιστεύετε οι συνδυασμοί των χρωμάτων που μπορείτε να επιλέξετε δεν περιορίζονται στο λευκό και το ροζ. Για το Art de la table στο τραπέζι του γάμου μπορείτε να πάρετε έμπνευση από την ζεστή χρωματική παλέτα του φθινοπώρου και να χρησιμοποιήσετε για την διακόσμηση τόνους του κόκκινου, του πράσινου , του καφέ, και του πορτοκαλί.

Το Elle Decor παρουσιάζει έντεκα απίθανους συνδυασμούς με παλέτες χρωμάτων που κυμαίνονται από το ροζ παλ ως το μαύρο. Οι  ιδέες που μας δίνει για το τραπέζι του γάμου, είναι εμπνευσμένες από τους πιο γκλάμορους γάμους που έχουν γίνει ποτέ.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ