Βίντεο ημέρας: Μέθανα, η μαγική, ανεξερεύνητη λουτρόπολη του Σαρωνικού

Το πανέμορφο χωριό των Μεθάνων από ψηλά με το drone Dji Mavic Air.

Απίστευτη φυσική ομορφιά σε έναν τόπο αρμονικό. Τα Μέθανα είναι ένας ρομαντικός προορισμός, κυρίως οικογενειακού και εναλλακτικού τουρισμού, στον οποίο κυριαρχεί η απλότητα, η επαφή με τη φύση και οι όμορφες παραλίες.

Είναι μια περιοχή από την οποία λείπει το έντονο τουριστικό περιβάλλον, αλλά είναι ιδανική για αυτούς που αναζητούν πραγματική ξεκούραση, ηρεμία και έχουν την επιθυμία να την εξερευνήσουν για να ανακαλύψουν τις πραγματικές ομορφιές της.

Η Λουτρόπολη των Μεθάνων ξεκινά από το κατάφυτο νησάκι των Αγ. Αναργύρων και συνεχίζει με τον όμορφο παραλιακό δρόμο, πάνω στον οποίο βρίσκονται όλα τα μαγαζιά και τα καταλύματα.

Ανάμεσα σε όσα αξίζει να δείτε στα Μέθανα είναι και το χωριό της Καημένης Χώρας, που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε ηφαιστειακό πέτρωμα, στους πρόποδες του Ηφαιστείου. Η πλαγιά του χωριού είναι διάσπαρτη από απολιθωμένη λάβα που αξίζει να δείτε. Πάνω από το χωριό βρίσκεται ο πιο γνωστός κρατήρας του Ηφαιστείου των Μεθάνων, ένας από τους τριάντα που απαριθμεί. Η διαδρομή προς τον κρατήρα γίνεται από ένα μονοπάτι χαραγμένο στη λάβα και προσφέρει μια ωραία εμπειρία ανάβασης.

Απολαύστε το υπέροχο βίντεο.

 

Διαβάστε την συνέχεια στο MadeinGreece.news

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ