Άγριες Μέλισσες - Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκαλύπτει: Ο Ant1 δεν ήθελε τη Μαρία Κίτσου για "Ελένη" (φώτο)

Για ποιο λόγο το κανάλι είχε ενδοιασμούς για την ταλαντούχα ηθοποιό

Ο Λευτέρης Χαρίτος ο σκηνοθέτης της σειράς "Άγριες Μέλισσες", που φέτος καθήλωσε όλους τους Έλληνες μπροστά στη μικρή οθόνη μίλησε στον "Τηλεθεατή" για τα κριτήρια επιλογής του εξαιρετικού καστ του σήριαλ και αποκάλυψε ότι ο Ant1 δέχθηκε με μεγάλη δυσκολία την ταλαντούχα και γνωστή από το θέατρο ηθοποιό Μαρία Κίτσου, για το ρόλο της "Ελένης".

Η Ελένη είναι η μία από τις τρεις αδερφές Σταμίρη τις οποίες ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός "κυνηγάει" προκειμένου να αποκτήσει τα κτήματα τους στον κάμπο.

Είναι εκείνη που παντρεύεται τον γιο του Δούκα, Σέργιο , τον οποίο δολοφονεί μαζί με τις αδερφές της , την πρώτη νύχτα του γάμου, όταν εκείνος προσπαθεί να βιάσει την Δρόσω την μικρότερη αδερφή της.

Η ερμηνεία της Μαρίας Κίτσου στο ρόλο της "Ελένης" είναι καθηλωτική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trailer σημερινού 4ου επεισοδίου!Εν τω μεταξύ,τώρα σε επανάληψη το 3ο!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou) στις

"Με ποια κριτήρια επιλέξατε τη Μαρία Κίτσου για τον πρωταγωνιστικό ρόλο;", ήταν μία από τις ερωτήσεις στις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο Λευτέρης Χαρίτος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ!!! Οι αδελφές Σταμίρη σε οικογενειακή φωτό! #agriesmelisses #ant1tv #NeoProgrammaAnt1 #mariakitsou #marikakitsou @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou) στις

Νομίζω ότι ήταν η μόνη που μπορούσε να υποδυθεί την Ελένη. Έκανα κάστινγκ σε όλες τις γυναίκες αυτής της ηλικίας. Η Μαρία έχει ένα βάθος στην ερμηνεία της. Ο ρόλος αυτός θεωρώ ότι είναι πολύ συγκεκριμένος. Δεν σημαίνει ότι η Μαρία μπορεί να κάνει όλες τις πρωταγωνίστριες, αλλά η συγκεκριμένη της ταιριάζει πολύ. Είναι ηθοποιός που παίρνει ρίσκο, δεν επαναπαύεται. Έχει τη σκληράδα αλλά και την τρυφερότητα που χρειάζεται. Φάνηκε από το κάστινγκ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Να σας συστήσω την Φρίντα!Το άλογο της Ελένης!Απλά,υπέροχη! #agriesmelisses #ant1tv #NeoProgrammaAnt1 #mariakitsou #marikakitsou @ant1tv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Kitsou (@marika.kitsou) στις

Ο ΑΝΤ1 πώς δέχτηκε ένα πρόσωπο πολύ γνωστό στο θέατρο, αλλά άγνωστο στην τηλεόραση;

Με αρκετή δυσκολία. 

Θεωρείτε κάποιους ηθοποιούς ιδανικούς για συγκεκριμένους ρόλους;

Το κάστινγκ έγινε για όλους τους ηθοποιούς. Δεν λέω ότι βγήκαν όλοι τόσο καλοί όσο θα ήθελα. Επειδή δεν είχα μεγάλη εμπειρία στο πως στήνεται μια σειρά, τώρα το είδα. Προσπάθησα σε κάθε ρόλο να ταιριάζει πολύ ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ