Brexit: Εκλογές τον Δεκέμβριο; Είπαν «ναι» στις πρόωρες κάλπες οι Εργατικοί

«Ναι» στις εκλογές του Δεκεμβρίου λέει ο επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, την ώρα που οι συζητήσεις για το Brexit βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Ο επικεφαλής του αντιπολιτευόμενου βρετανικού Εργατικού Κόμματος Τζέρεμι Κόρμπιν είπε σήμερα στην ομάδα των κορυφαίων πολιτικών συμβούλων του πως η προϋπόθεση που έθετε το  κόμμα για να υποστηρίξει τη διεξαγωγή νέων εκλογών εκπληρώθηκε και «θα αρχίσουμε τώρα την πιο φιλόδοξη και ριζοσπαστική» προεκλογική εκστρατεία.

But Mr Johnson, pictured in the House of Commons yesterday, intends to fight the next election on a pledge to deliver his Brexit deal

Leave.EU founder Arron Banks has told the Tories and Brexit Party to 'get a grip' and do a deal to avoid splitting the Eurosceptic vote on polling day

«Έλεγα σταθερά πως είμαστε έτοιμοι για εκλογές και πως το να τις υποστηρίξουμε εξαρτάται από το να φύγει από το τραπέζι το ενδεχόμενο ενός Brexit χωρίς συμφωνία», δήλωσε ο Κόρμπιν στο αποκαλούμενο σκιώδες υπορουγικό συμβούλιό του, σύμφωνα με το γραφείο του σύμφωνα με το ΑΠΕ.

«Πληροφορηθήκαμε τώρα από την ΕΕ ότι η παράταση του Άρθρου 50 μέχρι την 31η Ιανουαρίου επιβεβαιώθηκε, έτσι για τους τρεις επόμενους μήνες, η προϋπόθεσή μας να φύγει από το τραπέζι το ενδεχόμενο της μη συμφωνίας έχει εκπληρωθεί. θα αρχίσουμε τώρα την πιο φιλόδοξη και ριζοσπαστική εκστρατεία για πραγματική αλλαγή που έχει δει ποτέ η χώρα μας », πρόσθεσε ο ηγέτης των Εργατικών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ